writing-img

kako perete podložene modrce?

clock-img

24.06.2009, 15:36

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

prvič semsi nabavla modrček ki je cel tak podložen..debel??!! na njem sier pie da je ročno pranje, in enkrat sem ga oprala ročno, ampak men se zdi kukr da sploh ni opran. ne vem ročno pranje je meni ful čudno, kakor da nima nobenga učinka??!!
a ga lahko dam v stroj brez da bo izgubil obliko?

clock-img

24.06.2009, 15:43

clock-img

kjava

pencil-img

2416

A to misliš tak, k ma bolj debele košarice? Jaz jih normalno perem v stroju- v mrežo za modrce, pa na 40 °C

clock-img

24.06.2009, 15:51

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Tudi jaz perem vse v stroju, delikatne stvari dam v mrežasto vrečko in na razumno temperaturo.

clock-img

24.06.2009, 15:55

clock-img

tinchek1980

pencil-img

13

Jaz perem vse modrce v stroju in sicer na največ 40°C ... čipkasto perilo pa prej čez noč namočim in nato operem ročno ali pa strojno na programu za občutljivo perilo.

clock-img

24.06.2009, 18:07

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

jaz pa imam tako kuglico k se da notri moderček in potem normalno v stroj in obdrži svojo obliko . imela sem tudi mrežico vendar  pa mi ni odgovarjala saj je vseeno bil moderček čisto pomečkan in ni imel več tako lepe oblike

Life is to short for the wrong decision

clock-img

24.06.2009, 18:15

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Dam ga v žogo za nedrćke in normalno operem

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

24.06.2009, 18:15

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

to ja to imam tudi jaz  to je super stvar

clock-img

24.06.2009, 18:42

clock-img

jar

pencil-img

248

jaz jih perem ROČNO, oz. prvo leto ročno, potem, ko so samo za doma pa tudi v stroju. se mi zdi, bi prehitro ratal cunjasti. ročno se seveda da lepo oprati, pa saj niso umazani?? jaz ga operem v tekočem detergentu ali kar šamponu in ožamem s pomočjo brisače.

itak pa nimam tolk modrcov, da bi čakala tedensko pranje (črno perem 1x tedensko, enako svetle barve).

clock-img

24.06.2009, 18:46

clock-img

Spiria

pencil-img

197

Tudi jaz nekaj časa ročno, ko barva ni več enaka, recimo, pa tudi v stroju. Vsi moji modrci so s trdimi penastimi košaricami, brez čipk in se mi še nobeden ni uničil, saj pravim, samo barva se malo spremeni, zbledi, pobarva...

clock-img

24.06.2009, 19:06

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jaz pa imam tako kuglico k se da notri moderček in potem normalno v stroj in obdrži svojo obliko . imela sem tudi mrežico vendar  pa mi ni odgovarjala saj je vseeno bil moderček čisto pomečkan in ni imel več tako lepe oblike

Kje se pa ta kuglica dobi?

Jst jih tud perem na roke...cez cas jih pa dam v stroj na 40 stopinj. Bi jih pa ves cas v stroju prala, ce bi mela tole kroglo...

clock-img

24.06.2009, 19:07

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

jaz sem jo iz anglije naročila ( tukaj je še nisem zasledila , mogoče pa da je tudi že pri nas )

clock-img

24.06.2009, 19:09

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

jaz sem jo iz anglije naročila ( tukaj je še nisem zasledila , mogoče pa da je tudi že pri nas )

user posted image  fajn, sej sem v Angliji, sam se vedno ne vem v katero trgovino naj grem pogledat...tja, kjer prodajajo spodnje perilo? v te specializirane, ala Palmers?

clock-img

24.06.2009, 19:09

clock-img

pipic

pencil-img

392

tale kuglica je v  neckermannuuser posted image

clock-img

24.06.2009, 19:12

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

aja ja pol pa ni problema jaz sem preko m&m direct naročila že kar nekaj časa nazaj sploh ne vem če jo majo še . drgač pa ena prav da pri neckermannu

clock-img

24.06.2009, 19:18

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

super, hvala, bom mal pogledala, ce jo kje tukaj dobim. Ce ne pa pol ko pridem v SLo pri Neckermanu. Hvala obema.

clock-img

24.06.2009, 19:20

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

o kul, to kuglo pa morm kupit. upam, da bo šu moj modrc not :) mam košarco E :)

ma ja kaj niso umazani..če je vroče prov fajn švicaš glih ke pod joške :)

hvala punce

clock-img

24.06.2009, 19:21

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ne skrbi kugla je dovolj velika ha ha ha user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2009, 19:29

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

hehe kul :)

clock-img

24.06.2009, 20:20

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

super, hvala, bom mal pogledala, ce jo kje tukaj dobim. Ce ne pa pol ko pridem v SLo pri Neckermanu. Hvala obema.

evo neckermann
http://www.neckermann.si/artikel/3329794/Pripomocek-za-pranje

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

24.06.2009, 20:56

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

ja sem tut js najdla. in lej res piše za modrce do košarice C user posted image a pol E nau šu not? mogoče na zunanjo kuglo??!! :) sam pol ga ne morm zapret :)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.06.2009, 20:58

clock-img

čebelica01

pencil-img

3249

ja za te v neckermannu ne vem kake so, moja je orto velika in je za vse velikosti ,sredinska je pa kao za hlačke vsaj jaz mam tako . lahko pa se pozanimam ,če imajo še tam kjer sem jaz naročila ?

clock-img

24.06.2009, 21:41

clock-img

Anonimen

Vržem v stroj. Na roke že nekaj let ne perem nobene stvari.

clock-img

24.06.2009, 21:48

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Pojma nimam, nimam čisto nobenega podloženega modrca (bognedaj, že tako je čisto dovoljuser posted image ), mam same enoslojne bombažne, oz. 2 sta sintetična, amapk še vedno nepodložena.

Sicer pa perem vse v stroju in praktično vse tudi sušim v sušilcu pozimi, tudi če piše, da se ne sme, pa večinoma kar preživijo zadeve. Na roke ne perem nič.

mam košarco E :)

Pa se ti zdi, da jo moraš še podlagat?user posted image

clock-img

25.06.2009, 14:18

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

ronja, tu js sem mislna, da ne rabm modrcov podloženih. do zdej sem mela obične s kostjo. tko k ti. sam moje joške so ble vedno nek dol pr popku. zej prvič mi je prodajalka dala ak modrc, da je cel kompakten, ni podložen kot nek vonderbra al neki da bi mel spodaj kak gel al kej tazga. sam cel je bolj trd ne pa samo ena cuna. in to ne morš vrjet kok joške drugač stojijo. zdej končno lahko nosim kak normaln dekolte in moje joške so tm k naj bi ble ne pri popku user posted image
mogoče bi tut ti mogla enkrat probat. sam res pa je da rabš dost velik modrc najt, drgač se ti zareže v joške in maš pol dvojne buhtle!

clock-img

25.06.2009, 14:31

clock-img

Spiria

pencil-img

197

Jst mam tud D in E košarico, odvisno od modela, ampak obvezno s trdimi, penastimi košaricami. Zdej ne vem, a to pomeni podložen, hehe, vsekakor pa ne push up.
In vedno dobim v Lisci super modrčke. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem