IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
čvekice...vas pozdravim in grem pakirat ker jutri PIČIMO na mali lošinj...oujeee!!! pa se mi ne da pakirat, ker sploh ne vem kaj in koliko...ojojojjj...
kolk mleka ste nesle s sabo?
sploh ne vemo kdaj naj štartamo...ob 14h prevzamemo sobo, a do tja sta dobri dve uri, a to brez gužve..kaj pa če bo gužva, kako ujeti trajekt, da ne bomo čakali ko munjeni...
sem že vprašala kaj spakirat??

lepo se imejte
jaz sem imela zraven eno piksno mleka, dvojne mlečne kašice in par hippovih sadnih kašic. Še grelnik vode.
za spakirat - cotike, kopalne pleničke, domačo lekarno + kozmetiko, kremico za sončenje, klobuček, flaške, dokumente!!, ...hm... brisače za na plažo, torbo, ...
odhod - če mate klimo, sploh ni panike, drugač pa mislim, da je najbolje, da greste dopoldne, ko Kali spi (če dopoldan spi).
Glede prevzema sobe - tud če boste bolj hitro tam, pojdite na recepcijo in prosite, če vam lahko dajo sobo takoj, ko bo kakšna fraj. Ponavadi gosti odhajajo okrog 10ih in takrat pač postopoma čistijo sobe, ene so končane prej, ene kasneje - vse pa sigurno do dveh. Mi smo jo tud dobili okrog 12ih.