IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija
Sicer pa hodim v službo in moram povedat, da mi to zeloooooooooooooooooo paše.
Malo druge skrbi, misli in ne stalno kaj skuhat, kje so smeti, drobtine, perilo, koliko je cukra.......
Saj je tempo v službi, ampak meni je super. Zaenkrat.
Če bom na to pozabila, me kdaj kasneje spomite.
Jaz te itak povsem razumem. Čeprav sem bila sedaj doma od četrtka in mi danes
že ni bilo vstat iz tople postelje

Ampak potem je pa fajn... Doma že kar izgubim ideje, kaj naj si s Sofijo začneva ves dan... Danes popoldne bo pa že spet kaj... Je pa tako hecna, ker se sedaj rada vozi v vozičku... prej pa celo porodniško ni šans... sedaj se pa voziva okrog enih ribnikov, gor po mostičkih, vse naokrog in domov in ni nobenega pritoževanja, lepo sedi, še z dekico pokrita....

Nekaj novega za mene
Aja, naj povem še nekaj - ima pikica ene kocke, raznih oblik in jih je treba zgoraj čez ploščo zlagat v škatlo - in Sofija izbira samo okrogle (valje) in jih notri meče, ostalih pa ne, ker so težji. Zdaj že po malem tudi kocke meče, ampak... Nam je to prav smešno. A pri ostalih je tudi tako? Nismo niti razmišljali, da je krog pač najlažji

Drugače pa je bila sinoči tako sladka, ko je slišala, da bi se naj šli kopat, pa je obema tako odkimavala

Potem pa ko jo moj skopa in jo jaz nesem oblečt, mu pa meče lupčke in moj se dela, kot da ga od lupčka nazaj vrže... skratka, potem je pa šel vse bolj blizu k Sofiji in ona je tako cvilila in hitro metala lupčke, kao, da bo atija spet bolj stran vrglo. Smo se tako režali
ah, moram v predavalnico počasi