IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja
Sej ne morem vsako posebej pokomentirat, ker ko preberem do konca že pozabim kaj je blo na začetku. Vas še ne poznam toliko, da bi lahko komentirala, zato prosim oprostite. Se bom pridno učila.
Vam pa eno stvar zavidam. Hišice. Mi se še lep čas ne bomo mogl zbasat iz podnajemniškega stanovanja. Sej je prostorn, svetel in na zelo dobri lokaciji, ni pa moj oziroma naš. Pa tudi dobrega najemodajalca imamo. Mam kar mal cmok v grlu, ko grem v začetku meseca najemnino nakazat.
Po drugi strani je pa fino, ker smo na svojem. Kar je tudi prednost, vsaj po besedah tistih, ki živijo pod eno streho s starši ali taščo in tastom.
Mateja, jaz imam tako tehniko, da kar sproti pri postih odprem post za odgovor, kaj komentiram in ga pustim odprtega, da me ne vrže na konec, potem ko pa pridem do konca z branjem, pa vse potrdim in se en za drugim objavijo
Jaz sem bila kot študentka tudi najemnica in hodila plačevat najemnino... samo se ne spomnim več cmoka

Verjetno ni bilo tako drago kot pri vas
Drugače sem pa jaz tudi zelo vesela, da smo na svojem, se mi sploh ne da na kak dopust

Je pa tudi cmok, ko dobiš račune za eno tako hišo s 300 m2......

Drugače pa moja sestra živi pri nas doma in sedaj ko ima novorojenčka ji kar prav pride mamina pomoč, meni je bilo precej težje... Samo gre in res ni drugih težav, o vsem sam odločaš... ampak tudi plačaš, ja.