cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del

clock-img

19.11.2009, 13:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

ja sej te cist zastopim,saj se se mi.Moja skos nekaj gofla,pa kar glas povzdiguje,samo,ker govori po svoje je drugace...kaj pa jest vem,kako se mi odgovarjauser posted image user posted image

po mojem si misli, sej bolš da me ne razumešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tako lepo sončno toplo. 16 stopinjuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 13:33

clock-img

Anonimen

Zdele mi je sestra povedala,da ima tamalga bolanega,da je tko kasljal,kar po 2h skupaj.Je imel najprej 2dni vrocino,pol kaselj,da mu kar piska...a ni podobno kot pri Patriciji?Kako sploh ugotovijo da ima otrok to novo gripo?je dobil antibiotik.

clock-img

19.11.2009, 13:34

clock-img

lunca144

pencil-img

561

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Slike umikam.,,lunca, si?

.....sm,sm,ja in grem zdejle na en čajček,ker sem začela kašlat,ko star dec,no madonca,kaj pa če mam jaz gripo-ti bogcauser posted image ..................sej bom nehala s temuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

clock-img

19.11.2009, 13:35

clock-img

Anonimen

Naši se sam zadaj vijejo v lepe makarončke user posted image sam ko ima mokre lase, jih ima zadaj skor do lopaticuser posted image
Zdej so ji pr stran nekej ekspresno pognali, HB , spredaj pa počasi...sam sem jo mal ostrigla, da ne gre na učke.

clock-img

19.11.2009, 13:36

clock-img

Anonimen

ja sej te cist zastopim,saj se se mi.Moja skos nekaj gofla,pa kar glas povzdiguje,samo,ker govori po svoje je drugace...kaj pa jest vem,kako se mi odgovarjauser posted image user posted image

po mojem si misli, sej bolš da me ne razumešuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tako lepo sončno toplo. 16 stopinjuser posted image user posted image user posted image

[/quote

tut pri nas.Bom kar tali ven z Meri nagnala,ker se nisem posesala,bom takrat.ponavadi,ko dam Meri spat,sesalec vklopim...danes sem pa cist pozabila...hmmm,rruser posted image Pol pa nisem mogla,bi se tamala koj zbudla.Drugace jo je pa strah,se ga bojiuser posted image Pa niti baby vaz se ne pozna...aja,ga cakam,samo nekam dolgo se posilja.Moram Rijo mal vprasat..

clock-img

19.11.2009, 13:36

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

Slike umikam.,,lunca, si?

.....sm,sm,ja in grem zdejle na en čajček,ker sem začela kašlat,ko star dec,no madonca,kaj pa če mam jaz gripo-ti bogcauser posted image ..................sej bom nehala s temuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom še jaz mal taka cinična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, kolk star otrok je?  Drugače je pri majhnih teh virozic veliko veliko user posted image ni nujno da je pujsova gripauser posted image

clock-img

19.11.2009, 13:37

clock-img

Anonimen

Naši se sam zadaj vijejo v lepe makarončke user posted image sam ko ima mokre lase, jih ima zadaj skor do lopaticuser posted image
Zdej so ji pr stran nekej ekspresno pognali, HB , spredaj pa počasi...sam sem jo mal ostrigla, da ne gre na učke.

saj vem,da skos nekja vadis kot frizerka.Bogi otrok...najprej puncke,zdaj Sarauser posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 13:38

clock-img

Anonimen

U Kleo, ste se zmenile da ti pošlje gor k vam? user posted image

clock-img

19.11.2009, 13:39

clock-img

Anonimen

saj vem,da skos nekja vadis kot frizerka.Bogi otrok...najprej puncke,zdaj Sarauser posted image user posted image

Pa dej ne me j.e.b.a.t no.,..se že 2 dni spravljaš nekej name user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 13:39

clock-img

lunca144

pencil-img

561

Zdele mi je sestra povedala,da ima tamalga bolanega,da je tko kasljal,kar po 2h skupaj.Je imel najprej 2dni vrocino,pol kaselj,da mu kar piska...a ni podobno kot pri Patriciji?Kako sploh ugotovijo da ima otrok to novo gripo?je dobil antibiotik.

..........ne,veš,dokler ti ne vzamejo brisa,in stestirajo,pa pri gripi ne dobiš antibiotika,ker je virus...........bogi mali,vlažit prostor,da ni suh,polagat,kaj toplega na prsi,veliko,veliko pit,pa dajat ogromne količine fiziološke,v nos,priporočajo tudi grgranje tople fiziološke rastopine,pa mlačno fiziološko v nos -spiranje,baje gredo virusi hitreje stran.

evo,me,pa sem nazaj

clock-img

19.11.2009, 13:40

clock-img

Anonimen

Pa ne pozabit naročit, naj si da pred vsak prostor čebulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta je bla najbolj močna kar sem jih prebrala na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 13:41

clock-img

lunca144

pencil-img

561

user posted image cinizem..............kako veš,da je svinjska gripa?
,če ti začnejo pomije dišatuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

clock-img

19.11.2009, 13:42

clock-img

Anonimen

Pa dej ne me j.e.b.a.t no.,..se že 2 dni spravljaš nekej name user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej te ne za..ebavam...cist resnouser posted image

ja sva se zmenile
otrok je star 3leta in pol

clock-img

19.11.2009, 13:43

clock-img

lunca144

pencil-img

561

Pa ne pozabit naročit, naj si da pred vsak prostor čebulo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta je bla najbolj močna kar sem jih prebrala na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.............ja tale pa je močna,kaj da bacili ne gredo naprejuser posted image user posted image ,pa česen okrog vratauser posted image user posted image
..............samo glede fiziološke se pa ne hecam,te prepuca po dolgem in čez,jaz,jo mam v hladilniku en liter

evo,me,pa sem nazaj

clock-img

19.11.2009, 13:43

clock-img

Anonimen

jaaaa,pa kar v torbici naj jo se ima...samo je dilema-narezana ja,ampak prazena ali surova...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 13:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

..........ne,veš,dokler ti ne vzamejo brisa,in stestirajo,pa pri gripi ne dobiš antibiotika,ker je virus...........bogi mali,vlažit prostor,da ni suh,polagat,kaj toplega na prsi,veliko,veliko pit,pa dajat ogromne količine fiziološke,v nos,priporočajo tudi grgranje tople fiziološke rastopine,pa mlačno fiziološko v nos -spiranje,baje gredo virusi hitreje stran.

njemu so vzeli kri...grgranje...samo ne vem ce on to zna

clock-img

19.11.2009, 13:47

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image narezana, popraženauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, nič ne dišijo še pomineuser posted image

Kleo, kolk te bo pršlo vse skupaj, če smem vprašat?

clock-img

19.11.2009, 13:48

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image narezana, popraženauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, nič ne dišijo še pomineuser posted image

Kleo, kolk te bo pršlo vse skupaj, če smem vprašat?

vprasas lahko,samo ne vem za kaj se gre?

clock-img

19.11.2009, 13:49

clock-img

Anonimen

aja,kolk sm blonduser posted image ...15eu s postnino.

clock-img

19.11.2009, 13:50

clock-img

Anonimen

Lunca, nič ne dišijo še pomineuser posted image domine.....user posted image kaj pa pomioje??user posted image

clock-img

19.11.2009, 13:51

clock-img

Anonimen

user posted image oooooooooooooooo,hahahahaha,se hujsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 13:51

clock-img

Anonimen

Kleo, pejt rodit, si tolk razposajenauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 13:55

clock-img

Anonimen

joj,sem takoj za.Dost mam teh kil,pa racanja,pa zgage,pa...no,zdej se je pa mericka zbudkala.Jupi,jest pa cel cajt njenega spanja na netuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde,mejte se...ti Didli pa pejt mal mim zavesuser posted image

clock-img

19.11.2009, 13:58

clock-img

Anonimen

Pridi mi družbo delatuser posted image user posted image user posted image user posted image sej boš sam gledala, obljubimuser posted image

Jaz se moram pa tud odpravt, šibamo pol naprej

clock-img

19.11.2009, 14:56

clock-img

mate0ja

pencil-img

1606

o ste dobre volje. Vam prav zavidam. Jest mam pa tak kaos v službi. Komurkoli dam navodila jih razume po svoje. Val da na lažji način. In tako smo ostali brez mailov, računi narobe izdani, članki obljavljeni nepopravljeni, direktor je bil včer na fuzbalu pa ma dons bolniško ... pa kaj a kitajsk govorim????

Didlina Slikice prosim prosim.

za kašelček je pa najboljš v cunjo zavit kamilice in to cunjo pogret v mikrovalovki al pa nad paro. Nekaj sekund je dovolj, ker sicer se cunja zažge. POl pa to daš na prsa pod majčko. Pa s tea tree namazat po grlu in po nosu ter z materino dušico po prsih. No če si fen Justa. Sicer pa kaj drugega. Pri nas pali. Sm malo v dveh dneh spucala k je neki kašljala in smrkala.

Za ostalo pa nimam časa. Se mi domov mudi, ker moj teži, da je nujno treba v šoping, ker je samo ena vrsta salame doma user posted image user posted image user posted image user posted image in on sam ne bo šel, ker ne pozna imen salam, pol mu pa trgovka napačne proda. Titi

Če bi rad bil srečen, BODI!!

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem