IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Zdej grem pa spat, ker tolk megleno vidim, da je joj
a ti tudi?Pri meni je tako ze par vecerov
Sara

.Otroc se naucijo sami,brez da jim pribor v roke tiscimo,pa zraven strelamo z ocmi.pesmice-facka.Samo da ti povem,sama sem bila tudi zelo zgodnja z njimi.Sem se cist mini ze po hrvasko nekaj pela...takrat so bili taki komadi moderni,pa je mami samo te poslusala in tudi pela.Me je posnela na kaseto

Ljubezen do pliskotov pa moja tudi goji.Obvezno morajo biti poleg pri spanju..pa vcasih v vozicku,pri jedi...
LUnca,saj se je meni Tali tudi kot majhna 3x sama postrigla.Me je prvic tudi tko vrglo..ne vem,ce se nisem zjokala.Samo halooo,saj ima 14let,pa se gre sama

Se ze en cas pogovarjava,da bi se rada postrigla na rese,kot ena sosolka.Mi je pokazala slike...ampak sem ji povedala,da pri njej tako ne bo izpadlo,ker ima bolj tanke lase.Tele moderne najstniske frizure so meni sicer cist mim.In se gre gospodicna vseen vceraj-me ni bilo doma,posisat sama.Pa res je imela tooolk lepe

se kar sem zalostna.
Nc,grem mal spedenat bajto,pa Meri crkljat(se mi je sanjalo,da je ostala z ocijem v Slo.jaz sem sla v Nemcijo),pol pa se on pride,brez tamale...sem tolk jokala..)...
...se pisemo kasneje.
Aja polma,olaaaa
Za kaselj pa jaz se nisem expert,ampak jaz bi jo peljala k zdravniku,da dobi nekaj,ker ce zelo veliko kaslja,so boljsa zdravila,da je hitro bolje,ne pa,da se matra.Pa se pljuca trpijo in se slabsajo.