Zadnji članki

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po porodu
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omr...
Mamica po porodu

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Resnične zgodbe
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

..................super je-sooooooooooooooončekkkkkkkkkkkkkkkkk
Ne morem pa kopirat,ker me se skatla zaj...
izbrala. Mi ful lepo skup pašeta. Uživajte maksimalno še naprej.
. Jaz sem dons imela eno službeno zadevo tam, kjer sem prej delala in sicer 3 minute od doma. Kakšna milina je to. Zdej se pa vozm 45 km v eno smer, pa mi je
, sam ko sem pa enkrat v svoji pisarni, mi je pa ful dobr, tko da se je treba kr sprijaznit. K sreč je AC, vsaj to.
..............maj,ima spet vročino,in za nameček,je mojga začela glava bolet in dobil vročino,vse ga boli-gr..........ipa
,ker vem,da ne bo nobene več gor,pa še zato,ker je vikend pred vrati...............ampak,punce,s takim tempom,ne bomo prišle do druzga dela niti naslednje leto 2o11
.
in ne gre,lepo uživaj v počasnem vikendu,pa glejmda se ti kaj ne prismodi na štedilniku
. Tko da sm dostkrat kar osamljena, ker nisem več kompatibilna s prijatelji. Pa ne, da bi se oddaljili zaradi načina življenja, bolj zaradi pomanjkanja časa. Tko da sm jest (in posledično moja malčica) prikrajšana za družbo mamic z majhnimi otroci.