ojla pupe,
sem si morala ticker spremeniti
Boljše, da ne razlagam...
Na kratko, znanki novinarki sem pred meseci povedala mojo porodno izkušnjo (beri: pošinfala porodnišnico), pred mesecem dni pa je ona dala članek v cajtng; ko sem bila pri sestri na obisku v bolnici, je sestro kasneje ena od babic vprašala, če sem jaz tista, ki jih je zatožila v cajtng... Pa ni nič pisalo v cajtngu, kdo in to... po moje me je ena od sester tukaj preko našla, pa slikica in ime... no, slikica bo ostala, ime sem umaknila, rodit bom pa morala drugič iti nekam drugam
Spakirano imamo, letimo pa jutri popoldne, tako da je še čas jutri kaj primakniti...
Kleo, kako si pa prišla na smešnice iz SŠ? Ti jaz eno povem? čist resnična. Sošolec Matjaž; učitelj matematike, tik pred penzijo, ga zmeraj kliče "Matjažek je gujdeka klal"... potem pa ga enkrat pred vikendom vpraša, kaj Matjaž, ta vikend greš kam v trgatev? On pa reče, ne, imamo koline. Pa stari - ja, Matjaž, pa mene ne boš povabil... mali pa udari kot iz strele - ne, svinjo že imamo...
Tako mu je zletelo. Potem pa je naenkrat ukinil napovedano spraševanje, poklical tega Matjaža in mu šibal šuse. Teste je pisal 4, ustno je pa zmeraj dobil 1, tako da je imel na koncu dvojko. No, naslednje leto se je učitelj na njegovo srečo upokojil