cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del

clock-img

20.08.2009, 21:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: polma

Leeeep poooooozdraaaaaaaaav!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

helouuuuuuuuuuuu, kako ste? na morju je blo pa kako????

clock-img

20.08.2009, 21:18

clock-img

Anonimen

spet mam samogovore

clock-img

20.08.2009, 21:19

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: nya

lunca - kje sta vidva barvo kupila?

mavrica,ti zmešajo barvo še tisto uro,v maku,moraš pačakat tud do tri dni,dadobijo tapravo pasto.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

20.08.2009, 21:20

clock-img

Anonimen

se mi je zdelo, moram jutri povedat tem kolegom, da ne bodo mel sranja

clock-img

20.08.2009, 21:21

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

spet mam samogovore

ne,ne zdej maš dialog,še pet minut,pol moram pa maja spat spravit,mu dovolim še ta teden,da malo ponočuje,potem,pa bo treba spet red uvest,spanje ob 8.30,pozimi pa ob 8,juhu,to bodo spet pogajanjauser posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 21:23

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Sem pa mislila da ti barvaš,jatam v mavrici,so zelo prijazni in uslužni,no skor vsi,eden je mal čuden,no ne obvlada glih najbolje,potem pa reče nimamouser posted image

clock-img

20.08.2009, 21:23

clock-img

Anonimen

Naš spi od 7.45 cca

clock-img

20.08.2009, 21:25

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

A,ni to hecno,ko vidiš,da smo na tem forumu,sam bolj dolenjke ostale,pa gorenjke,ostale regije so se pa kar poskrileuser posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 21:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Sem pa mislila da ti barvaš,jatam v mavrici,so zelo prijazni in uslužni,no skor vsi,eden je mal čuden,no ne obvlada glih najbolje,potem pa reče nimamouser posted image

a un ta mlad? k jaz sem zadnjič spraševala za tele barve http://www.coloresdelmundo.com/homepage/_fr/index.aspx, pa mi je rekel, da tega niso mel nkoluser posted image  - kako ne če sem jih jaz tam kupila user posted image user posted image user posted image  trot

clock-img

20.08.2009, 21:27

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

Naš spi od 7.45 cca

naš pa od cca 7,enej pa od 9 cca,maj bo pa od 10 cca,ati ob 11 cca,mami pa ob,spala,kaj je že to,,,,,,,,,,,,,,,,,,enkrat žejen eden ,potem drugi,pa ponovi vajo,in ustaj vojsko ob 6 ko se zbudi lun,pa se cartava tam do 7,včasih tudi do 7.30user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 21:28

clock-img

Anonimen

A,ni to hecno,ko vidiš,da smo na tem forumu,sam bolj dolenjke ostale,pa gorenjke,ostale regije so se pa kar poskrileuser posted image user posted image

pa slovenka - ko je tle

clock-img

20.08.2009, 21:30

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

a un ta mlad? k jaz sem zadnjič spraševala za tele barve http://www.coloresdelmundo.com/homepage/_fr/index.aspx, pa mi je rekel, da tega niso mel nkoluser posted image  - kako ne če sem jih jaz tam kupila user posted image user posted image user posted image  trot

zanimive barve,prijetne,kje si jih pa dala,in katero?

clock-img

20.08.2009, 21:33

clock-img

Anonimen

Havana soft in Toscana pure se mi zdi - te mam v stanovanju

clock-img

20.08.2009, 21:35

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

naya,jaz grem našega tastarejšega spat spravit,pol se grem pa mal izležavat v dnevno,tako,da lepo se naspi,pa lukca pobožej ko boš šla spatuser posted image user posted image ...............in pravkar iz dnevne:mami,mami,a,mi lahko,daš eno drugo risankouser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 21:38

clock-img

Anonimen

dobr spite, jaz bom tud počasi šla - jutri pa na masažoooooooooo, jupijeeeeeeeeeeeeeeeee

clock-img

20.08.2009, 21:39

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Oj, da se pridružim dolenjkam user posted image user posted image

Lunca, a boš kakšno slikco prilepla, kakšne barve sta dala.

Jaz sem tud vse dala v mavrici zmešat, mi je ravno to zakon, ko takoj dobiš. Edino zadnjič sem za wc dala v merkurju, pa ji je ene barve zmanjkalo in je prišla kivi barva ven, pol me je pa zabodeno gledala, k sem ji rekla da te pa žal ne morm vzet, ker je čisto mimo (naročila sem pa vanilijo). No, ampak smo pol uredil, sem naslednjič dobila pravo.

Mi je pa zakon met barvne stene.

clock-img

20.08.2009, 21:40

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Nya, ti maš tud ful lepe barveuser posted image , pa super za masažo. UŽIVAJ maksimalno.

clock-img

20.08.2009, 21:41

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Vidim da se poslavljata, potem pa mirno nočko user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 21:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Edino zadnjič sem za wc dala v merkurju, pa ji je ene barve zmanjkalo in je prišla kivi barva ven, pol me je pa zabodeno gledala, k sem ji rekla da te pa žal ne morm vzet, ker je čisto mimo (naročila sem pa vanilijo).

OMGuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 21:43

clock-img

Anonimen

user posted image še ne grem - bom še mal tle težila

clock-img

20.08.2009, 21:44

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

o, lepo, lepo. 

clock-img

20.08.2009, 21:47

clock-img

Anonimen

Kje je pa kleo? Po moje je šla na sladoled - al pa na pivouser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 21:51

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Najbrž, ja. Bi se tud men prileglo, eno ali drugouser posted image . Je vroče za znoret user posted image user posted image . Pri nas ponavadi sploh ni neke hude vročine, ampak zdej pa ne morem shladih prostorov, so očitno temperature previsoke.

Sem šla spet na nedonošenčke, mi gre kar na jok ko berem od Rubin. Poleg vsega hudega je šla pa še user posted image med user posted image . Hudo, hudo.user posted image user posted image

clock-img

20.08.2009, 21:53

clock-img

Anonimen

Jaz nisem brala njene zgodbe- kaj je pa blo prej?

clock-img

20.08.2009, 21:58

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Dvojčici sta bili rojeni mislim da v 26. tednu, pol jim je pa še zadnje neurje hišo zasulo, da so se morali izselit, no zdej pa še to. Kot da ni že to že zadost hudo, da so otročki tolk prezgodaj rojeni. Ma res ni pravice na tem svetu. Je ne poznam, pa mi je neizmerno hudouser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem