Oj
Lunca,vi ste ze v velikih pripravah.mene se caka,me ze zdaj skrbi kako bom, sama,pa to.
Super za vrtec in vstajanje
.Kaj bos ti pricela s sluzbo,da ta tamalga v vrtec dajes?
Nya,zdaj,ko je nova sluzba,je treba tudi nekaj novih oblacil.Pa seveda,drzim pesti,da ti v decembru se podaljsajo
samo,kako to da si sla kar sama,brez Lukca po opravkih.kaj ze iz flaske pije
Alea,tvoja Izabela je pa cist prevec pridna.in nic ne daje v usta..bravo Izabela
BS,
,pregled,pa bo akcija,pravis.to se pravi v roku 2m.Takrat bom jaz ze kot balon
Ninny,daj napisi recept za to marmelado,bi poskusla narediti kak kozarec
Anaj,kaj imas pa ti taksne dirke
Bravo,Ema in Sofija,me veseli,da Meri ni edina puncka,z nedamskimi navadami
.
Slovenka,Meri je bila junija tolk popikana po nogicah...sem jo peljala do P,ker sem mislila da je kaka otroska bolezen.Pa nisem smela z nicemer spricat,je rekel,da za tako majhne ni nic.Samo mreza cez postelco in lucka proti komarjem.Moram potrkat,je zdaj v redu,samo pikice po nogah so se ji pa zelo dolgo celile.
oj,RMRM
,pa kdaj se AS vrne??
Moja Meri je pa ena taka zamircna Metka.Se je vceraj ob rob mize udarla,pa se ji je moz malo smejal..pa ne zato,ker se je udarla,ampak,ker je tako faco naredila in naju gledala,kaj zdaj-jok da ali ne
.No,seveda je mal pojokcala.Pa jo cez cas moz mal oponasal,da kao joka kot ona,tamala se je tolk zacela jokat,pa glavo dol(ima tako navado kot noj)...in,ko jo je sam hotel peljat malo okoli z vozickom,se je cmerala in ni hotla z njim.Sem morala jaz zraven.On je pa ni smel niti za roko drzat.Hecno,res
.