oj bejbe
Kako kaj?
Anaj,se malo,pa ne bos vec 2v1...kako gre hitro,komaj verjamem.Imas ze vse nakupljeno in pripravljeno.Jaz se nic.Se zgleda,no,skoraj ziher,se ne bomo selili pred porodom,tako,da zaenkrat bomo samo sobi menjali s Tali,ker je njena obcutno vecja od spalnice.Sicer ne mrem nikamor zibke postavit,kaj sele kaksno omarco....
spanje,moja se itak skos zbuja,samo nima neke tezke debate,le caj,sok,al pa milch,pa muziko,in spi dalje.Jaka bi kar pustila,naj ima samogovore...povster cez glavo,kot pravi Nya
Slovenka,da jamras...mal heca.se je nanasalo,ker si napisala,kako si popoldan utrujena-zaspana,pa komaj
...hec,v glavnem.
RMRM,super za 4h delavnik
.kdo ti bo pa Lukasa varoval...ce bo v domaci oskrbi ali varuska,lahko oni-a izvajajo dropoldanske vaje...sicer pa upam,da ti porodnisko se podaljusajo.Kako kaj tvoja tavlka...je zdaj Tali mal vec na FB,pa vcasih mal pogledam njene prjatle....madonca,punce stare 14...16..17,vse ze tko naspidirane,pa zrihtane,na pol nage in samozvane sexi...pa pir,kofe,zurke...fantje...men je kar slabo.Sploh se ne dojemam,da jih ima Tali 14,bo kmal 15,ni vec otrok.Men je k ena 12 letnica.pa res mlajsa zgleda..in ce tko pogledam je cist pridna,ni nekej hudga razganjanja.Je pa hotla zdej podlozen modrc,da ga imajo druge vse-prej je imela navdne..in takoj sploh nisem vedla,al je to zanjo ze primerno
.Res,cist prehitro gre
.
Nya,super za dodatno delo.Jaz bi tudi hodila,ceprav nimam pojma,a je ziher zanimivo..Daj me ze potrdi na fb za sosedo na kmetih!!!!!...rabim vecjo parcelo
.Pa nisem vec kmetica Mica
,mi tam ni slo,je blo cist nerazumljiv.
Lunco tudi jaz lepo pozdravljam,pa pogresam!!