IZVIRNO SPOROČILO: sneguljka1
Včeraj sva šla naročit posteljico za
, da bo že pripravljena otroška soba ko pridemo nazaj iz Slovenije. Tukaj imajo zelo praktične variante, ne vem če se kaj takega prodaja v Sloveniji ker nisem še nič hodila po trgovinah, v glavnem bo nekaj takega kot tole:
http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-65194144-promocioncuna-funcional-laqueada-acolchadochichonera-_JM
ampak s prevlekami in opremo v nevtralnih barvah, bež, ker še ne veva spola, rabijo pa 40 dni da to zadevo naredijo. Je zelo praktično ker maš površino za previjat, potem ko otrok že zraste pa samo predalnik vzameš dol, zamenjaš jogi in imaš navadno posteljo 90x200cm, ki jo lahko uporablja še 15 let. Sicer pa ni ravno poceni, z vsem oblazinjenjem in 2 kompletoma rjuh in nočno lučko v stilu stane okoli 450€ (še dobro da jo častita bodoča stric in teta
)
Hudo dobro!!! Res, da pri nas že obstajajo postelje z dvema predaloma, ampak s tolikimi pa ne ... Bravo za pogruntavščino
450 eur ... glede na to kaj vse zraven dobiš to niti ni veliko (je, če denarja nimaš). Pr nas sam navadna posteljica stane od 150 do 200 eur. Zdej si pa preračunaj
Drgače vas pa za danes zapuščam. Grem malo počivat - najprej pred TV, pol pa še v horizontalo v Pančjo vas

Je bil mali tko tečen dons

, je pa za moje pojme kriva moja teta, ker naju je mal pred deseto zbudila in je bil potem še bolj tečen. Bi se sam nosu

Pa sm nesramna in mu tega ne dovolim. Ah je težko življenje tem dojenčkom

No, skratka, vid spi že več kot 1 uro in mi je prov pasal, da sem v miru pospravla kuhinjo in odnesla smeti. Kr paše tišina - boste vidle tiste, ki ste prvič noseče, kakšen užitek je kot je vse tiho

Ja, tudi naš Vid ima slabe dneve, čeprav zunaj tega ne kaže - to dela sam doma, zunaj zgleda pa k cukr

Ah ja, je prefrigan - se ne čudim, če je bil pa oči isti

Lahko noč!