Dobro jutro!
TejkaPK
za pregled. Pa hitro se pozdravi.
Čmrlika to js use razumm razn tega stavka "Najprej ga masirajte z majhnimi krožnimi gibi, nato pa v obliki črke U z rahlim pritiskom na črevo. Pomembno je, da pritisk v smeri črevesja traja okoli dve minuti. V nasprotno smer – v smer sečnika – ne masirajte!"
Sej pravm ene stvari mi je treba dobesedno narisat
.
7lina7 glede gibov naj te potolažm da je tut pr men tako in mislm da je to normalno, da so naši
včasih bolj leni, mi smo pa polni pričakovanja in bi najraj vidli da nas brcajo ko
(saj pri meni je tako).
rožca super mi je zdej mal bl jasno to glede lupinice, hvala
. Glede pitja in glavobola, pa mislm da pri meni ne prihaja do dihidracije, kr čez dan velik popijem oz. lahko bi še več ampak mi je sestra rekla da je uredu (kar se v urinu vidi ane) je pa možnost, da pri meni pride ponoči do dihidracije, kr večkrat opazm da zlo švicam ponoči, pa ni vroče v sobi ampak sm tko navajena da morm pokrita spat pa ni važno zima al pa poletje, tko da te možnosti ne izključujem, pomagat si pa ne morm, razn če si infuzijo naštimam
.
RR da so ti use zrihtali. To da je Vid skos aktiven je samo en dobr znak da se lepo bori z tistim k ga je pač napadlo, bravo Vid
. In bravo še za tvojega očeta, supr si tole zrihtala.
mojcej77
za razumljivo osebje, eni znajo bit res zateženi in ne odstopajo od svojga, tale tetika je blapa prijazna, čim več takšnih rabmo.
ursa_p čudovit trebušček in majčke. Js sicer že mam slikco sm ne najdm kabla od telefona, ojoj kolk komplikacij, bom use prebrskala dns pa bom prpopala. Sej vem da bom mela še tam probleme z limanjem slikce ampak nekej bom pa že sklamfala skupej.
sanip vesela sm da si se spet oglasla. Tut pr men je tko k usak dan kej nouga glede
najdm pol mu pa skos najedam pa to pa ono pol mi pa že kr reče Lej me sploh ne zanima
ojoj takrat sm pa mal užaljena, no saj na začetku sm bla, pol je pa vidu kaj mi nrdi da čudežni stavek mi ga je pa lepo obrazložu in zdej ko to reče se sm stisnm k njemu, kao "oprosti nebom več težila, vidm da je blo že preveč" pa je spet use lepo, sm pol k vidi da sm brez besed mi sam reče kaj si mi hotla prej pokazat
Ma je en tak cukrčk.
Navijam za današnji pregled
.
Tako lepo ste se razpisale sm si spet mogla uzet pou urce da sm use prečekirala pa odpisala. Tut js dns nism dobr spala, zbudila sm se okol 5-ih za na wc in pol ene pou ure nism mogla nazaj zaspat. Ma kr neki to use skupej. Pa še hrbet me je bolel zvečer, nekej me je zategvalo not, kukr da bi biu kak živc vkleščen. No da nebom samo jokala pa jamrala.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w