Cer ... se vidi, da sem imela danes sefico v sluzbi in nisem imela nic casa za RR.
Srecanje v Zvezdi ... spet je bilo super, tudi tortice je treba pohvalit. Me smo se pa fajn nacvekale.
Rozca ... napisala si, da bi ti sneg ... HAHAHAHAHA ... a nisi zadnjic jamrala, da ga v Domzalah nikol ni.
Mal te hecam ...
Sej jaz bi ga tud, pa cim prej, da probam se Gala na smucke dat, dokler mu bom se zmozna pomagat.
Seznam ... jaz bom definitivno rodila v Ljubljani. Mamo 5 minutk do porodnisnice.
Sem bila v prvo kar zadovoljna, edino z eno sestro ne, ostale so bile ok.
Plamen ... dej mi prosim samo ime povej, ker ne vem katera s fb-ja si?
Alenka mogoce ... zdis se mi precej znana ... bom mogla se mal pogruntat v "kateri predalcek spadas".
Sicer pa ti verjetno mojega poznas, ker je tudi hodil na Moste. Tvojih sosolcev in sosolk pozna precej (Martinu je letos fotkal poroko in je bilo precej tvojih sosolcev tam).
Tortica v Domzalah ... meni cisto odgovarja sreda, pa ura ob 16:30 tudi. Razen ce res ne bo kaj strasnega vmes prislo, ampak zaenkrat velja.
Lunka1 ... a imas na sliki nosecniske hlace al se svoje???
Lupinice ... dejte si na AMZS-jevi strani pogledat teste, pa boste videle, katere lupinice so OK in katere ne. Imajo skoz teste tudi novih lupinic, za tiste malo starejsega tipa pa malo nazaj poglejte.
Imena ... jaz sem dala nek pogoj, da mora bit kratko ime, se najrajs 3 crke, tko da bomo videli kaj bova nasla. Za fantka je ze nekako ozji izbor narejen, za puncko pa nikakor ne prideva skupaj. On bi bolj navadna (Pia, Sara, Eva, ... ), jaz pa ne cist. Potem bo pa se Gal problem, ki mora seveda tudi sodelovati. On bi imel pa Emo in Neli (oboje), ker ima dvojcici za sosolki in sta mu precej vsec. Hja ... za fantka pa itak pravi da ga ne bo, ker bo puncka.
Brcike ... vcasih se tako nastima, da me tisci pri rebrih, potem pa spet neha. Drugace pa imamo se vedno zur skoraj brez spanja in pocivanja.
Maternicni vrat in pritisk navzdol ... mene precej dol tisci, pa ce pokleknem in nimam nog skupaj ampak jih dam narazen, imam tak obcutek, kot da mi bo kaj ven padlo. Vceraj sem se v sluzbi tako smejala, da se mi je zdelo, da mi ze vse ven leze.
Upam, da se mv se vseeno kaj zdaljsa, kar je seveda se mozno ... bomo videli na naslednjem pregledu ... mogoce celo na tistem 3d.
Do zdej sem brcike cutila predvsem spodaj in pod desnimi rebri, zdej se mi pa zdi, da se je moj
malo obrnil, ker so brcike tudi na levi strani trebuha (prej samo na desni), pa malo nizje pod desnimi rebri. Nazadnje je bil na pregledu obrnjen dol ... bomo videli kako bo naslednjic.
Zdele pa se ostale stvari na racunalniku narest, jutri je pa delovna sobota. Pa se na posto morm odnest za znizano placilo vrtca - da ne bo katera pozabila, je zadnji dan.
Lep vecer, Ursa
< Sporočilo je popravil ursa_p -- 13.11.2009 22:34:22 >