Jutro!
Da vam malo pojamram.
Vceraj sva najprej 3 ure cakala tasco, da bi bila pripravljena Gala vzet za kako uro (je rekla "samo pojem"), da greva midva v klet za
pogledat ce je slucajno kaj splesnilo (na zalost sem to da vse plesni ugotovila 2 tedna nazaj) - zivimo v 70 let stari hisi
. Pa je ni bilo oz. boljs da ne govorim zakaj je prisla.
Cist mimo grede ... smo bili zmenjeni za to soboto, da bo Gala cuvala, medtem ko bova midva na poroki (cca 3 urce), pa je prisla en vecer prej, ce je kaksna moznost, da ga ima moja mami - ja itak da moji ni bil noben problem.
Potem sem vceraj spet svojo mami poklicala, da je prisla Gala cuvat, da sva sla to pogledat in zrihtat ... ker med tednom ni nikoli dovolj casa za to.
Na sreco je vozicek ostal nedotaknjen ... no, skoraj ... edino ena stvar je sla po gobe, ampak na sreco nic takega - za "nakupovalno" kosarico podloga je pa totalno splesnila. Sem se kar bala, da bo treba vse na novo kupit, ker sva imela vso opremo shranjeno v kleti. Edino Galovi cevlji so katastrofalni, tako da jih zdej perem v pralnem stroju, ce bo slo dol pa smrad ven, drugace grejo pa v kanto za smeti (nekaj jih je ze slo, med drugim tudi par mojih zimskih cevljev). Mi jih je kr mal skoda, ker tolk cevljev pa res ni pocen.
Sem bila tolk besna, da sem cist ven padla vceraj. Potem je pa se tip prisel centralno popravljat in sploh nista nase zmrzovalne skrinje nazaj priklopila ... kot da imamo en sam elektricni prikljucek.
Se dobro, da sem opazila, ko sva sla v klet, ker se to ni zgodilo prvic (s tem da je prvis slo VSE v skrinji po gobe).
Danes sem ze boljse volje, ampak mi kar ne gre iz glave.
Drugace sem pa ok. Vikend je tako hitro minil, da sploh nisem opazila kolk je akcije v trebuhu, ampak dons je spet zur.
Priznanje ocetovstva .. ce je jaz prav spomnim, se to pred porodom naredi na Obcini. Vsaj v Domzalah je tako.
Tortica v Domzalah ... jaz bom sla kar do tja ... mi je zdej jasno kje se dobimo, ko je plamen tako fajn razlozila, ker bom po vsej verjetnosti prisla direktno iz Lj.
Lep dan, Ursa