Čau, pupe!
Da mal pomigam, sem v leni fazi za pisanje
Nenormalno sem utrujena, še kar čakam tisto fazo z navalom energije. Paše bolniška, ker si res ne predstavljam nočnih ali popoldanskih delat v trenutnem počutju. Je pa malček tolk bolj živahen, me ponoči kar zbudi, trebuh skače sem in tja, prav hecno.
Glede poroda se nagibam k naravnemu. Se mi zdi to ena taka izkušnja za žensko, da jo je fajn sprobat, ne pa da se napol zavedaš. Mal smejalnega plina, če bo sila, pa je
Strah me (še) ni, si pravim, da še nobeden ni notr ostal
Za EA imam mal predsodka, imajo ženske kar malo težav s hrbtom potem, ampak ne bom pametovala o bolečini, ker je še nisem sprobala in vsaka drugače čuti. V Postojni je pa mislim da vsak petek predavanje o EA, tako da se splača it, če želiš bit seznanjen. Nekaj sem brala o Ultivi in imam filing, da so malčki kar poknjeni po njej. Pa zadnjih 15-30 minut ti ne dozirajo več. Nisem pa zasledila, da je ne uporabljajo več, je pa možno.
Čmrlika - držim pesti za miško, da antibiotiki primejo in da ni ničesar v ozadju
Rožca - kdaj bosta kaj na Vrhniki? Da jo mahnemo na en čvek.
Sandrica - lepo, da si se nam vrnila. Tole z netom je kar štala. Se človek razvadi, potem pa, če ga ni, se jaz kar malo odrezano počutim
Drgač sem se pa prjavla na masažo. Če bo dec kaj prida, mu pol reklamo nardim