živijoo
no, tudi jaz sem danes kuhala rižoto s korenčkom, bučkami, melancani, porom, paradižnikom in papriko. pa čez še kup parmezana in - voila. sicer je ostalo še malo za večerjo, ampak bomo še videli. zdaj težko jem eno in isto dvakrat na dan
..
ja, res čudno tole glede mesa. no, jaz ga prej nisem jedla 3 leta (nič, niente, nada, null), zdaj pa mi diši belo meso - piščanček, puranček in pooooooooli salamca. verjetno se ne gre za to, kako naše telo prepozna strupe v živalskih telesih in zato zavrača meso, ker je teh strupov navsezadnje več kot preveč tudi v zelenjavi (od pesticidov, izpušnih plinov itd itd)... mislim, da gre bolj za to, da telesu določena stvar paše, ker očitno potrebuje stvari v tisti hrani. jaz sicer jem Centramed mami, kjer je dovolj vseh dodatkov, ampak vseeno...
mmmmm, zdajle mi diši goveja juha s krogljicami (spet eden mojih popadkov). zadnjič se imela takega, da sem sredi najhujše vročine letala po vseh možnih trgovinah in iskala REPO (halooooo?!?, sredi poletja) in smo imeli pravo zimsko kosilo - repo, pire krompir in hrenovko
no, deklice moje, jutri imam pregled in sem ful nestrpna. sploh ne vem, če bom kaj spala ponoči, pregled imam pa že ob 6:45, potem pa direktno v LJ... ne ne, ne po nakupih, ampak po znanje. moram namreč v NUK po par bukev pa še na faks v knjižnico, ker hitim s pisanjem diplome
LP