Ojla Punce!
Spet imam nekaj časa, da vam hitro kaj napišem ;)
Danes ponoči me je glava bolela za znoret in seveda kaj drugega kot Lekadol ne smem vzet, ta butast Lekadol pa prime samo za pol ure grrrr. No Okoli desete ure danes se mi je stanje že začelo izboljševat. Zgledam pa tako, kot, da bi z lune padla...
Se tolažim, da bo boljše.
Špikanje se mi še pojavlja sem in tja, ampak ni več tako očitno, kot na začetku. Zdaj je situacija dosti bolj umirjena. Težave imam edino z zgago
Ne morem verjeti, da so mi zapasala jabolka, ki jih nikoli v življenju nisem marala ;) No pa tudi ni vsako jabolko dobro
Sladkarij pa videt ne morem, to je šele smešno, recimo čokolade
Drugače mi pa ni kaj posebej slabo se mi zdi, pridno jem Elevit in čeprav me je strah, da bi lahko šlo kaj narobe, ker tole pikico čakava že več kot 5 let, se vzpodbujam s tem, da bo vse uredu!
IZVIRNO SPOROČILO: aygo
Pooh - mogoče so pa v ambulanti na dopustu
Končno se mi je uspelo naročiti na pregled. Ja seveda sem mogla it osebno tja, ker sestre pač ne dvigujejo telefona. Krasen sistem res

sploh ne vem, zakaj imajo telefon, če ga ne uporabljajo.
Skratka pregled imam 27.7. Držim seveda pesti, da bo vse uredu.
s@nny sem bila zelo žalostna, ko sem prebrala, kaj se ti je zgodilo. Ti želim, da se čimprej pojavi nova priložnost in tokrat tista prava!
Aygo tudi zate držim pesti, da bo vse uredu in da naslednji teden zagledaš bitje srca na ekranu!
< Sporočilo je popravil Pooh -- 10.7.2009 11:24:07 >