IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa
Sams držite se....in res upam da bo pozdravljen in bosta videla skupaj vajine otročke kako stopajo po odraslih stopinjah
vem, da pozdravljen ne bo (kronična bolezen), ampak upam, da bomo videli naše otročičke skupaj, kako odraščajo. Ker jaz hočem enkrat biti nona in imeti fuuuul vnukov

!!! In jaz vedno občudujem tiste nemške upokojence, ki pridejo z avtobusi v Portorož in se sprehajajo in se držijo za roke. No, TO je moja želja in vedno prosim dragega, da mi mora obljubit, da bova to enkrat midva

....
Sanikaa, tudi mi moramo danes po malega v vrtec. Bo šel kar dragi zdaj, ker so klicali, da ima vročino. Pa glih pred pustom in ima kostum za želvo in jutri imajo v vrtcu maškarado

... jaz upam, da bo do jutri že dober.....
hel, bogi Lukas, to mora ful boleti, toliko zob naenkrat!!!! Meni materialne stvari ne pomenijo nič, če nimaš ljubezni. Kaj ti pomaga lepa hiša itd., če je vse hladno. Verjami mi, da bi tudi tisti raje zamenjali s kom, ki ima topel odnos in ljubeče ljudi okoli sebe....Kaj naj kuhaš???? Lahko ti povem, kaj bi meni pasalo

: štruklji. Smo pa včeraj jedli ražnjiče, mnjami.... Danes pa golaž od tašče, ki smo ga imeli v skrinji.... tudi mnjam.... Lahko pa narediš zelenjavno mineštrico...
ALEKSANDR, veš kaj sem ti hotela povedati.... Ti si rekla, da bi si dala tetovirati LA (Luka Ante) in šapice od levčka, če se ne motim.... Ful zanimivo, samo pazi, da folk ne bo mislil, da si kaj obsedena z Los Angelesom

Evo, to se fulkrat spomnim, pa ti vedno pozabim povedat....
Drage moje, ali boste kako razveselile svoje polovice za Valentinovo???? Mi si ne kupujemo daril in sploh valentinovo je preveč skomercializirano za naše pojme, ampak VSEENO gremo na kako pizzo. Zato upam, da bova v nedeljo tudi šla...