Jutro,
no, danes sem pa jaz zgodna. Ilaria sicer pohvale vredna, od 21h-5.30
sva se podojili in je takoj naprej zaspala. Se je pa potem ob 6.30 ze Gabriel zbudil. Pa sem pustila spat mojega, midva z Gabrielom sva ze pozajtrkovala, ima pa se malo vrocine in kaslja se kar
Sanikaa, pri nas je bilo isto zadnjic, ko smo preboleli bronhitis. Pred boleznijo mi je ze lepo spala celo noc, potem ko je bila pa bubika sem jo itak imela pri nama v postelji, pa dojili sva se non-stop (da ne bi zgubila mleka, ker ni imela apetita)...no in ko se je pozdravila, je sla nazaj v svojo posteljico in se je tudi 2 noci drla, potem je bilo pa dobro. Moj nasvet je, kot si sama omenila, da ga pustis jokat. Jaz stojim zraven, pa jo bozan, sepetam...iz posteljice pa je ne dvignem, cetudi joka.
Skratka, pri nas ze kaksen dober mesec nimamo vec nocnega hranjenja.

Prvi podoj med 5 in 6 zjutraj.
Sams, kako se mi smilis, bogica ti!!!

Jaz imam en kup krem za bradavice doma, ce bi bili blizje bi ti jih kar prinesla (jaz jih ne rabim vec in meni so ful pomagale, sem jih dobila ze v porodnisnici!) Kako pa si stiskas mleko, da porabis tako veliko casa, s pumpico? Pri nas tudi imamo to kar lepo urejeno, da lahko v lekarni najames elektricno masino, jaz sem napumpala obicajno v 5-ih minutah okrog 180ml. Kaj pa v Italiji, kaj ce tam vprasas?
Eee35, ni nujno da ti je zmanjkalo mleka, joske so se mogoce samo prilagodile zmanjsanemu povprasevanju. jaz sem pri Gabrielu tudi bila ze v sluzbi, ko je imel 6 mesecev, pa sva se lepo 2 meseca se dojila, zjutraj in zvecer. Nisem mu pa nikoli dajala AM, ker cez dan je ze lepo papcal GH, zvecer in zjutraj pa mamino mleko.
Anzetka, sem se nasmejala temu, da se gres na wc spocit!

Ja, tudi meni je stranisce

od kar imamo otrocke.
Muca, pikepoke za tvojo Lano, da ni nic resnega. Ves, otrocki vcasih takole brez razloga dobijo vrocino (brez drugih znakov bolezni), pa je potem tudi mogoce ze takoj drugi dan bolje.
Valentinovo - jaz sem ga hotela peljat na kosilo v eno ful dobro restavracijo, pa je potem mozek rekel, da rajsi pelje Gabriela na maskarado, pa bova praznovala en drug dan/vecer.
Zdaj pa najbolje da se spravim likat
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)