IZVIRNO SPOROČILO: Muca83
Vse tok pišete kok se mali plazijo, kotalijo, hočejo stat itd. moja deklina je pa še vedno lena. Zna se obračat ampak se ne bo, ker ji ne paše. Na trebuhu noče bit več kot 2 minuti, ko pa leži na tleh pa tud sam brca in maha z rokami, nič drugega. Edino iz boka na bok se vali. Saj vem, da je še za vse čas ampak mi je kar malo čudno. Sedi pa vedno bolje in dlje, to pa zna, ker ji je zelo všeč sedenje.
Muca, tole je pa kot da bi opisala naso punco. Pa racunaj, da smo 3 tedne starejsi od tvoje Lane. Ah, bo ze. Zagotovo pa to ni nobeno pravilo, veliko otrockov se sploh ne plazi, se kar naenkrat postavijo na nogice in shodijo, npr. pri 9/10 mescih. Gabriel se je plazil se ne pri 7ih mesecih in sem mislila kako bomo pri 9ih ze hodili, no pa je shodil tik pred 14. mesecem.
V skupini kamor hodimo na plavanje je en fantek star 9 mesecev, nedonosencek, rojen z 900g in ze hodi tako da ga drzijo za rokice. Bratranec od Ilarie in Gabriela je shodil npr. pri 2 letih...nekje pri 3eh letih so vsi otrocki potem enaki!
Pa VSE NAJBOLJSE!!!
IN tebi tudi ALEKSANDER!! Glede M, jaz je tudi se nimam. Evo, v 3-eh letih sem jo imela 2x, to je med Gabrielom in Ilario. Pri Gabrielu sem jo dobila tocno 14 dni po tem, ko sva popolnoma ukinila dojenje.
Drugace smo bili ponoci spet sitni, isto kot vceraj je bila budna od 3 - 5.30

(pa se v kinu sva bila in sva sla spatsele ob 00.30, tako da sem totalno zanic danes!) Potem se mi je pa zdela vroca in sem namerila 37.5°

Zjutraj je imela samo se 37.3, no malo prej pa nic vec. Sicer kar dosti kiha, drugih znakov pa nima, cisto dobrovoljno izgleda. Je prisla cistilka in mi rekla, da verjetno raste in sem se takoj spomnila, da je res mozno, da otroci kadar rastejo dobijo vrocino, sem ze slisala. Zobki zagotovo niso, ker se se cisto nic ne slinimo.
Mraz pa tudi pri nas ful, neverjetno iz 17° smo takoj sli nazaj na 1°
Aprilcica, si zrihtala pri G?
Gremo pripravljat kosilo.
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)