Dan!
Mi smp spet zanis spali, je Gabriel ful prehlajen in ima totalno zabasan nosek, ni mogel dihat bogec moj, ga je potem moj ponoci nosil po satnovanju, da se mu je v vertikali odmasil in je tako uspel vsaj malo panckat.
Ilaria je bla pa se kar pridna, ceprav zadnje case 1. rundo ne zdrzi vec kot 4 ure, potem pa tudi nekje okrog 5-ih je ze zbujena, jo vzamem k sebi, ona bi se ze igrala, smejala in pogovarjala, no kasneje ji potem uspe zaspat nazaj.
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa
Moram priznat da sem jaz srečna da je moj hotel biti zraven. Veliko mi je pomenilo in zdaj se mi zdi da me bolj ceni. Ko je videl kako se mučim mi je takoj odobril moj izbor imena
.
Evo tole je blo pa isto pri nas glede izbora imena pri Gabrielu; mojmu do konca ime ni potegnil, po 12-ih urah mucenja, ko se je rodil in so vprasali za ime, jaz recem Gabriel, pogledam mojga, da ce je ok, ja seveda ni imel izbire kot rect ja ja ok.
Zato je potem govoril, da v 2. bo bolj previden

se dobro da je bila

, ker sva imela ene 5 imen kateri so nama bili vsi ful lepi (ampak sva oba najbolj navijala za Ilario). Ce bi bil

bi se pomoje tam v operacijski skregala pred osebjem
Mojmu so tudi zdaj v 2. rekli, da lahko komot gleda, kako so jo potegnili ven (CR!), tako da je vse vidu, mu ni blo nic grozno vidt moj trebuh odprt, vse krvavo in tko
Sanikaa, a ves da sem ravno danes razmisljala kdaj se bojo nase zabice zacele prevaljat s hrbta na trebuh...se sploh ne spomnim pri Gabrielu kdaj se je, vem pa da ne kmalu, ker so se v vecinoma ze, moj je bil pa kar se lenuhec. Pa tud Ialria se mi ne zdi, da bi bla ze sposobna, ceprav pa res ful ze miga in telovadi z nogicami
Simonalokar drzite se in upam, da boste kmalu bolje!!
Pri men je bla ze zjutraj sodelavka, sva malo pocvekali, zato danes jutranji sprehod odpade.
Me je malo azurirala o situaciji v firmi...jaz grem v torek na razgovor k sefu, ce mi bo lahko ponudil oz. zrihtal drug oddelek, kjer bi lahko delala samo polovicno...ampak mi je sodelavka mal povedala, da glede na krizo povsod je kriza tud pri nas, tako da nimam nic kaj dobrega obcutka...ja vrnit bi se pa mogla ze 7. februarja...in mi tole razmisljanje zdele o sluzbi tud slucajno ne pase
Ce samo pomislim, moja kolegica tukaj ima puncko 1 mesec starejso od moje in je tud ze 1 mesec v sluzbi, od 8-ih do 18-ih!!!!!!!

Ah!
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)