IZVIRNO SPOROČILO: hel32
Pa morem še to napisat, meni je tako lepo
, in tako sem srečna, in ljubljena.
So mi sle kar kocine pokonci, ko sem to prebrala, jaz se isto pocutim in vsakic ko pridem sem gor bi rada to napisala, pa enostavno ne najdem pravih besed, ker se mi zdi, da to enostavno ne mores opisat, moras dozivet!
Jaz bi kar 24 ur na dan gledala moje otrocke in se ne bi nikoli navelicala, tamalo bi kar pojedla, in to da se mi skos smeje sem poplacana za naprej in nazaj.
Vcasih se zamislim, kako se v zivljenju vse povrne, jaz sem bila v mladosti ful nesrecna, doma smo se samo kregali, denarja ni bilo, tapravga fanta tud nisem najdla...evo pa se je pri 29-ih letih vse obrnilo na glavo.
Eee in hel, nick lahko spremenita tako da piseta moderatorju!!
simonalokar, ja res se bosta morala potrudit in pogovorit. Ti mu kar reci, da bi se rada pogovorila, poslji mu sms al pa email, ce ne gre drugace. Zaradi seksa te popolnoma razumem in iz moje izkusnje ti lahko recem, da zna biti to problem. Moj se tudi zapre vase, ko mine prevec casa ko ne, pa ceprav ve da se meni ne da...jaz se malo potrudim, pa seksava ceprav brez strasti in upam in cakam, da se mi povrne.
Lahko pa to omenis svojemu G; ker jaz sem in mi je rekel, da je to normalno, da nimamo volje...samo da se to vrne in mi je rekel, da ce se ne, naj se oglasim.
Drugace je pa meni tudi cisto dovolj, da se stisneva, malo zapleseva, polubckava in sem cisto zadovoljna
Jaz sem pa cisto ob glas, ne morem niti peti pesmic Gabrielu in tamali
Imamo pa dez, pa hotela sem zjutraj na plavanje, ker imam totalno razstelan hrbet, pa se mi ni dalo vstat, ker sem se zbujala vsako uro ponoci, enkrat Gabriel, drugic Ilaria
Glede sluzbe - pa tudi jaz ne bi mogla bit kar skos doma; ce zdaj februarja ostanem bo to za max 1 leto, potem si bom iskala novo. Bi mi to pavziranje drugo leto kar prav prislo, glede na to da gradimo hisko in se selimo. Joj, sem ze zacela gledat za pohistvo in urejanje

seveda sem najprej zacela pri otroski sobici
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)