08.12.2009, 09:39
1053
Tudi jaz imam zelo močnejše orgazme, in daljše
.Joj, zdaj bomo na foromu dojenček o sexu pisale!!!! Tulpek, ZOBEK;ŽE???
madona je hiter. Aprilčica, glede gripe in cepljenja, mi se ne bomo, ker je to našo cepivo najslabše ima 25 let inkubacijske dobe, baje se v Avstriji dobi v lekarni v prosti pridaji in je zelo kvalitetnejše!!
Glede popoldanskega spanja, pa je tako, da eni rabijo še pri 3 letih, eni pa pri 1 ne več, čist odvisno od otroka, če noče spat in ni tečen, naj prebedi cel dan potem pač zvečer gre prej spat.
Eee, naš tudi danes ne more zaspati že enkrat, pa včeri je bilo isto, baje sprememba vremena vpliva na njih. TV, MA JA LUKAS BI GLEDAL CELI DAN TOTO KIŠTO!!!
MAkaki, ne pustim mu dolgo buljit tja, ima čit solzne očke potem. Pa ja teorija zarote je itak vedno prisotna pr kaki epidemiji, nikoli pa ne veš možno je vse!!!
Drnula, mi v trgovino zaenkrat ne bomo hodili z malim, ker je prevelika gužva, preveč ljudi, je pa prava kopija mojga vaša piška, se pogovarjava, telovadima in vse kar je trenutno na dosegu roke je v ustah, se mu je že večkrat posrečilo na glas se nasmejat.
Miška, trebušna gripa razsaja že cel mesec, ravno zato smo mi Lukasa cepšili proti rotavirosu.
Sanika, dober recept, bom preizkusila!
Evo, da sem vas najprej pokomentirala, grem po
Evo me nazaj, spali smo super zdaj trenutno spančka. Vreme je za
, deževalo bo, zvečer bo pa itak sneg, je mrzlo danes, pa ven ne morma
neki morem naštudirat, kaj kuhat danes, pa nimam pojma še zdaj. Naš mulček se vsaki dan zjutraj čez plenico polula, in kr naprej peremo posteljnino, Hb za podloge!
Ja z očkom sva se posvetovala, da bomo imeli krst verjetno kr konec januarja, ker je mali tak velikan težki, ga boter ne bo mogel držat več tako dolgo, tako, da počasi bom tudi jaz v nakupovalni mrzlici za krstnimi oblačili, itak ne bom oblekla ga tradicionalno , ampak hlače in bundico, nebi rada da je tak zavit, kot so dojenčki, mi ni všeč.

Samo ne vem ali ima otečeno dlesen ali ne...zdi se mi, da ne.
.
jst ji ne pustim, da gleda, je pa moj glede tega bolj popustljiv in gledata večkrat skupaj tv....
v varstvo.
Tako, da za1x se ni noben od naju cepil in tudi nisva začela debate kako bova z Neco.
Danes grem s tamalima v trgovino, ampak vsemu se pa spet ne morem izognit. Si bom pa vseeno priskrbela razkužilo da si malo roke razkužujemo. Ajej, kako sem se nasmihala takim foram včasih, če sem jih zasledila
, sam da jo pogledaš in se smeji. Pa oblačenje in odprava na kopanje zvečer, pa tud če je čist crknena in prej tuli, se bo začela smehljat. In to tolk lepo, nagals in skriva in muza se kot mlad mucek
G pravi, da so krivi hormoni ??? upam da ni trajno
. Spali pa smo čudno. od 23.00 do 1.40 (???!!!), pol do 6.30, no pa še zdaj spančka, po moje se bo kmalu zbuil. Je pa tako gnilo vreme, da tudi če spi do 12.00 me čisto nič ne bo čudilo.
, tako da bova doma visela in počivala
, vse je bolj močnejše
pogledal varuško in videl, da utripa low battery.
Se mi je pa takrat ustavilo srce ...
ampak do zdaj ni bilo HB nobenih hudih reakcij
hvala
verjetno še ne bova dala cepit zdaj, ampak na poletje, da mu ne sesujemo preveč imunskega sistema v tem času. Upam, da ne bodo komplicirali. Edino za rota virus sem spet v veliki dilemi...
... oh, samo da ta teden mine čimprej.
. Mogoče imajo težave z zaznavanjem barv.