IZVIRNO SPOROČILO: oka
Če me pa spomin ne vara, je Kerensa šla domov zelo hitro po porodu (prvi ali drugi dan, ne vem točno).
V redu spomin imaš

, ampak jaz se nisem odločila za ambulantni porod, temveč za odhod iz porodnišnice po hitrem postopku.

Rodila sem drugič in že vnaprej sem vedela, da se mi bodo možgani skisali, če bom kaj predolgo tam.

Glede na to, da je vse potekalo takorekoč brez zapletov (rodila v eni uri, bre šivov, mali brez zlatenice), tudi ni bilo težav. Rodila sem v noči s petka na soboto oz. koledarsko v soboto, kar pomeni, da naj bi šla domov šele v torek tekom dneva, jaz sem pa v ponedeljek zjutraj ob viziti podpisala, da greva z malim ven na lastno odgovornost in da naslednji dan prideva še kri dat (pa še nekaj je bilo) in to je bilo to. Mislim, da so bili kar veseli, da sem šla - ena tečnoba manj (ker jaz sem RES tečna, če mi je dolgčas)

. Poleg tega ne prenesem neslane in enolične hrane (non stop kompot, no), ni bilo TV-ja in Interneta in vsakič, ko sem hotela iti ven na čik, je bila to cela logistika. Ne, ne, to ni (bilo) zame.