writing-img

RE: Nekomu moram povedati!!!

clock-img

08.07.2009, 09:37

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

Čestitam. user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 16:59

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 17:31

clock-img

oblaček123

pencil-img

16

tudi jaz moram nekomu povedati.Imela sem že otroka, vendar je po hudi bolezni odšel med angelčke.sedaj se s partnerjem že 6 mesec matrama , da bi zanosla.Pa nič...sedaj imam še šest dni do menze.zanima me,kdaj lahko naredim test za nosečnost, da bi mi pokazal pravilen rezultat.Hvala in lep dan

clock-img

08.07.2009, 20:15

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

oh oblaček user posted image user posted image user posted image ...meni pokaže rahel user posted image kake dva dni pred pričakovanouser posted image , tako da še malo počakaj, da ne boš prehitro user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

08.07.2009, 21:03

clock-img

oblaček123

pencil-img

16

jaz sem bila pa danes neučana pa sem probala, pa ni bilo črtice...si lahko misliš kakšno razočaranje sem doživela...sedaj bom pa počakala do nedelje ,ko naj bi dobila m in bom takrat ponovno probala..hvala ti nataša

clock-img

08.07.2009, 22:04

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

ja najbolje je da počakaš do nedelje...držim pesti, da ti je uspelo...

clock-img

08.07.2009, 22:12

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: oblaček123

jaz sem bila pa danes neučana pa sem probala, pa ni bilo črtice...si lahko misliš kakšno razočaranje sem doživela...sedaj bom pa počakala do nedelje ,ko naj bi dobila m in bom takrat ponovno probala..hvala ti nataša

user posted image user posted image user posted image user posted image pomoje je tud najbojše, da počakaš, če boš lahko še kak dan več, da ti kak dan zamudi... a M imaš čist točne? kako si pa v prvo zanosla?

clock-img

09.07.2009, 10:00

clock-img

oblaček123

pencil-img

16

prvič sem čisto normalno zanosila brez problemov....včeraj me je začelo v levem jajčniku tako rezat in bolet,a misliš da bom dobila m.Danes zjutraj ko sem spila kavo mi je bilo ful slabo...

clock-img

09.07.2009, 11:09

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

oblaček jaz sem 3x zanosila brez problemov, sedaj se pa že malo matram.... včasih nam naši živčki kar veliko ponagajajo, tako da počakaj, pa boš videla kako se bo vse lepo odvijalo

clock-img

09.07.2009, 12:06

clock-img

oblaček123

pencil-img

16

bom počakala do nedelje da naredim ponovno test,potem pa ti sporočim...drži pesti, da mi bo tokrat uspelo

clock-img

09.07.2009, 12:10

clock-img

Anonimen

oblacekuser posted image user posted image user posted image ....pa velikoooo srece v nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
ce pa ne bo crtice, pa ne obupaj!

clock-img

09.07.2009, 12:40

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

ok oblaček držim pesti...te bom brala kasneje, ker v soboto odpotujem na zasluženi dopust

pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

clock-img

09.07.2009, 12:47

clock-img

oblaček123

pencil-img

16

ne bom obupala, bom pa poskusila znova...

clock-img

09.07.2009, 12:49

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

tako se govori obleček, boš videla, da boš kmalu ugledala user posted image

clock-img

09.07.2009, 13:02

clock-img

oblaček123

pencil-img

16

ko zanosim je pri meni šele začetek...potem me čaka še veliko preizkav , da ugotovijo, če gre morda za isto bolezen, kot pri prvem otroku...to se pa da ugotovit  v 3 mesecu...kako lažje je , če lahko nekomu zaupaš svoje težave in se z njim pogovoriš

clock-img

09.07.2009, 13:32

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

ko zanosim je pri meni šele začetek...potem me čaka še veliko preizkav , da ugotovijo, če gre morda za isto bolezen, kot pri prvem otroku...to se pa da ugotovit  v 3 mesecu...kako lažje je , če lahko nekomu zaupaš svoje težave in se z njim pogovoriš

a gre za gensko bolezen?
upam, da bo ko bo (v nedeljo sevedauser posted image ) vse OK in da marca 8če se ne motim) stisneta z možekom zravega dojenčka k sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image špikanje po jajčnikih lahko napoveduje tuduser posted image ... res ni drugega kot čakanje..... vem, da je težko čakat sam tak pač je, čez naravo pač ne gre.... srečno in javi nam kako bo

clock-img

09.07.2009, 15:14

clock-img

oblaček123

pencil-img

16

gre za metabolno bolezen...v Evropi so bili do sedaj samo trije takšni primeri...je ta tko,da sva prenašalca oba...25% je da bo otrok zdrav,25% da ima isto bolezen in 50% da je prinašalec te bolezni...torej 75% je,da bova imela zdravega otroka...zato ne bom obupala...

clock-img

09.07.2009, 15:50

clock-img

aleunam

pencil-img

1240

75% je dovolj vzpodbudnih, da se trudita! Držim pesti, ta čas pa se kar oglašaj tu gor. Verjamem, da je vsaj malo lažje, če nekomu zaupaš svoje težave.user posted image user posted image user posted image

Mojcej, ti pa tudi sporoči kako bo! user posted image

clock-img

09.07.2009, 15:54

clock-img

Anonimen

oblacek:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!
75% res ni malo!user posted image

clock-img

09.07.2009, 16:11

clock-img

oblaček123

pencil-img

16

vem,da ni malo...sam strah je vedno prisoten,da se ne bi to ponovno zgodilo...samo ne bom obupala,verjamem,da mi bo enkrat uspelo,če sedaj ne pa morda prihodnji mesec..hvala še enkrat,da mi prisluhnete in da lahko svojo bolečino delim z vami

clock-img

09.07.2009, 17:03

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

gre za metabolno bolezen...v Evropi so bili do sedaj samo trije takšni primeri...je ta tko,da sva prenašalca oba...25% je da bo otrok zdrav,25% da ima isto bolezen in 50% da je prinašalec te bolezni...torej 75% je,da bova imela zdravega otroka...zato ne bom obupala...

tvoj prvi otrok ima to bolezen ali je samo prenašalec? in kako testirajo v 3. mesecu nosečnosti?
spremljam vas in držim pesti..

clock-img

09.07.2009, 18:37

clock-img

oblaček123

pencil-img

16

na žalost ni bil prinašalec te bolezni...zato ga žal danes ni več med nami...v 3.mesecu mi odščipnejo košček posteljice in pošljejo na preizkavo v London...potem v 1.tednu dobim rezultate...če je zdrav ali prinašalec nadaljujem z nosečnostjo,drugače....

clock-img

09.07.2009, 18:52

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

user posted image  tko držimo pestke, da padeš v tistih 75 % in da bo bebica zdrava,.....a smem vprašat za kakšno bolezen gre?

res držim pesti, da bo vse ok user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

clock-img

09.07.2009, 18:58

clock-img

Anonimen

joj, koliko stresa mora to prinest....prve tri mesece:( groza. lahko ti samo recem, da se drzi! 1x bo ze tako kot mora biti!
lahko pa ti recem, da te spostujem, ker si pripravljena govoriti o svoji boleciniuser posted image

clock-img

09.07.2009, 19:06

clock-img

oblaček123

pencil-img

16

gre za neketotično hiperglicinemijo...tudi jaz držim pesti za tebe...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem