IZVIRNO SPOROČILO: BIA79
Ma...na mojega seveda ne morem računat, Klaro bi že šel iskat ampak potem ne vem, kam bi jo dal dokler pridem jaz domov....
ejla,
eko nas..... piha ko 100 hudičew...zdej pike moje spijo,ampak ne werjamem da bojo dosti spale,kr niso neki utrujene...smo že par dni doma,kr zunaj zebe za pop.....
bia..... ja js bi tudi dala na twojem mestu TUDI prošnjo w KP,kr ti bo res mogočeprišlo časowno boljše.......čepraw ne štekam tega twojga stawka????? am kaj ON ni oče al kako???? kako kaj bo delal z njo???? šol na sprehod wen z vozičkom, se igral, šol na obisk k njegowi mami, gledal skupaj knjigice, jedel, pil, previl

10000000000000 reči,ki jih počneš tudi ti???!!!!!!!
moreš mal zaropotat.... ki če ne..... sicer brez zamere ampak kot si ga nawadila ....

js sm mojmu takoj powedala,da ko bo doma, bom potrebowala pomoč.... in tako je bilo.... jih prewije, da jest, pelje sam na sprehod, wse zrihta preobleče, ponoči tudi pomaga,če je nuja,drugače ga pustim spat,kr dela zajutraj.....
wedno sta dwa OČE in MAMA
aja do RD-ja je še daleč

sigurno kje zunaj,kr je poletje.... ljudi pa ne wem.... 100% jih bo preweč
< Sporočilo je popravil Belen -- 9.3.2010 13:06:08 >