IZVIRNO SPOROČILO: BIA79
Belen...jaz se sploh nise "užalila" nad tvojo izjavo. Vsak ve kaj je za svojega otroka najboljše in zase. Če bi mi kaj pametovala, bi pa ti verjetno kaj rekla nazaj. Ti si povedala svoje mnenje in ga nisi vsiljevala tako da lahko zaključimo to štorjo in prosim komentiraj naprej :)
no sm kontenta,da si saj ti "bolj pametna" in štekala kar sm hotla poowedat...in w bistwu je bil wse skupaj en štos na začetku...sam pol se je drugače razvilo.... no kakorkoli, eni

so raje doma, moji

(na žalost) zunaj....
OK ta debata je rešena
bia.... kaj ne obstajajo brez glutena???

in kaj si jih dala pol? te ki ti je kupu brez jajc? ben sej Klara jih lahko že je, ne?
momacus...nič ne zaostaja w razvoju....to je pa tisto ki wsi P imajo une njihowe tabele di m...in če ni po njihowi kriwulji je bala..... tipo komaj pri 6m te pošlje w RA??halooooooo... wsi otroci se drugače razvijajo.... wsak je (HB) različen.... zdej bo mogla w RA ko bo mela 8m.namesto da bi jo hercegowac prej poslala...kr ji je že takrat rekla da je "lene" sorte, oz.ma slabši mišični tonus?

neki tazga bia,ne?

zdej bo šla w RA uno jo bo dala pri 8-9mes na FTp, in mala se bo drla,kr je že prepozno!!!!!!!!!!! kr dela sama gibe....ki jih w RA ne bo hotla!!! tako je zdej moja frendica pri 8m FTP in mala se non stop dere-....
no sicer upam,da se Klara ne bo.....
uglawnem... mi wedno manj spimo čez dan...noč prespimo BP že neki časa od 19-7h.... wem wem se ne smem preweč hwalit.oz.njih kr se wse obrne.... aja pa mi čez dan spijo mejbi eno urco doma(tipo zdej) al pa w wozičku in to ne hkrati....
grem pojest dokler ne bo alarma...