IZVIRNO SPOROČILO: BIA79
Belen, sem vesela da je recept za en dan uspelo..upam, da bo še naprej...Klari sem nehala miksat hrano in sedaj ne poje nič...aaaa to bo še pestro...Čez dan smo se nehali dojit, zdaj na srečo pije na flašo...ker kot je rekla Belen en dva tri bo treba it delat in če bog da Klara v vrtec. Momacus, ti kdaj začneš približno delat? A misliš da bi mi povedala v vrtcu, če grem vprašat koliko je ura glede naše prošnje?
Belen, kaj ne štekaš glede nakupa stolčka? Ti oddaš naročilo, potem ti oni sporočijo koliko bo poštnina in ti potem odgovoriš na tisti mail. Če kaj še rabiš povej...
Aja, še to glede poštnine je tako ali naročiš enega ali dva ali tri je isti šmorn, ker je teža večja. Momacus, mojim sem kupila evolvo in naklon se nastavi, kadar montiraš avtosedež v avto...
Tu že drugega otroka ustvarjate, jaz pa še fešte nisem dobila...no zadnje dni me nekaj šravfa, bomo videli kaj bo iz tega...
ja recepr uspel tudi danes za Našo... Lija mi itak cel dan štrajka...očitno jo zobi mučijo....od wčeaj zwečer od 19h ure...je danes wse skupi pojedla 200ml mleka + en frutek....

upam,da ne bo ponoči štala...zaenkrat obe spita.....
čaki ne dojiš weč??? kako to? kaj ni prej mogla klara brez joške?? zdej je nawalila na flašo al kako??
aja bia nič,da ne gre že w wrtec, takoj še eno pupo al pa fanta....
ja ja sm štekala, ko jim pošljem mail, mi sporočijo ppt.....
ne wem zakaj ma mene tej awtosedeži od 9-36kg ne prepričajo...

ne wem zakaj... se mi zdijo "bolj warni" tej 9-18kg...

ne me prašat zakaj... boooooo....
js bom vtzela britax safefix z isofixom...uni ta najnowejši....