writing-img

RE: Odmor za malico pri skrajšanem del. času

clock-img

06.07.2009, 16:10

clock-img

lindy

pencil-img

937

No hvala, zdej smo pa razčistile!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

06.07.2009, 17:12

clock-img

marita

pencil-img

542

js delam po 6 ur in imam 22 minut odmora za malico. In ga tako tudi koristim, pač gledam na uro in se vrnem na delovno mesto točno v roku.

clock-img

06.07.2009, 20:26

clock-img

tintin

pencil-img

3293

ja, jaz delam 7 ur in imam sorazmerni delež časa za malico torej eno osmino manj kot nekdo, ki dela 8 ur.

clock-img

06.07.2009, 22:29

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Ali ti v primeru skrajšanega del. časa (6 ur) priprada sorazmerni čas za malico - torej namesto pol ure le 20 min časa za malico?
Predvidevam, da ja, ampak če bi pa delala samo 4 ure, potem bi morala vase vse zmetatati v 15 minutah user posted image

ja, tko je
pa sej če delaš 4 ure niti ne rabš it na malco, no vsaj jest nism hodila, poješ kakšno čokolado al pa jabolko pa je. Je pa fajn, da jo plačajouser posted image

Če pa ima podjetje organizirano prehrano, pa je ne plačajo in mora tista, ki dela 4 ure "vase zmetati" v 15 minutah.......

clock-img

08.07.2009, 07:26

clock-img

n€na

pencil-img

2862

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

ja, jaz delam 7 ur in imam sorazmerni delež časa za malico torej eno osmino manj kot nekdo, ki dela 8 ur.

jaz tudi delam na 7 ur...imam polno malico...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem