writing-img

RE: Aprilčice 2010

clock-img

02.12.2009, 18:36

clock-img

Anonimen

Nincy29 v katerem tednu si ti ,da si napisala ,da se ti zelo malo pozna,jaz sem v 22 pa sem mi zelo malo pozna...lp...

clock-img

02.12.2009, 18:43

clock-img

Anonimen

Kety83 a je to tvoj prvi otrok....ali ne...

clock-img

02.12.2009, 18:46

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

Kety83 a je to tvoj prvi otrok....ali ne...

ja, levinjica prvi bo, ja.user posted image zakaj?

clock-img

02.12.2009, 18:50

clock-img

Anonimen

Katy83, saj se grem pozanimat v petek. Tako neumno se mi zdi vse skupaj. Nekateri bluzijo z materami samohranilkami itd. itd, midva, ki sva se odločila, da bova šla po ˝legalni˝ poti, pa dobiva šus v glavo. Štipendije še nikoli nisem imela, saj imata starša prevelike plače, sem mislila, da jo bom avtomatsko dobila sedaj, ko se prijavim k fantu (že pred rojstvom otroka), saj ima minimalno plačo. Resno razmišljam, da bi prosila mamo, da gre na socialno in podpiše, da se me odrekauser posted image user posted image Saj tudi tu ne vem ali bi se smejala ali jokalauser posted image Kar nekaj...

Čestitke še vsem ostalim za preglede, Di_Di user posted image Drugič bo boljše!!

Lp

clock-img

02.12.2009, 18:51

clock-img

Anonimen

imam jaz sestrično ,ki ima podobno situacijo,kot ti ,pa jo bom vprašala,ona je že v porodniški....

clock-img

02.12.2009, 18:52

clock-img

Anonimen

za Kety83

clock-img

02.12.2009, 18:56

clock-img

katy83

pencil-img

6488

aprilčica, tak pa je to v naši mali lepi Sloveniji. Če delaš legalno, potem si nasrkal. na žalost. user posted image
Ampak glej, bodimo pozitivni, za naše user posted image .

Levinjica - to s štipendijo ni zame, ampak za aprilčico. Če pa je sestrična v podobni situaciji, pa mislim, da bi kakšne informacije prav prišle. user posted image

clock-img

02.12.2009, 19:03

clock-img

katy83

pencil-img

6488

evo, za vse mamice študentke:

http://www.stud-druzine.org/pravice%20dru%C5%BEin.htm

upam, da kaj pomaga

clock-img

02.12.2009, 19:08

clock-img

Anonimen

Katy83, hvalauser posted image Po tem kar sem prebrala tukaj, je najbolje, da se greva ženituser posted image user posted image

clock-img

02.12.2009, 19:18

clock-img

nincy29

pencil-img

872

IZVIRNO SPOROČILO: levinjica

Nincy29 v katerem tednu si ti ,da si napisala ,da se ti zelo malo pozna,jaz sem v 22 pa sem mi zelo malo pozna...lp...

danes sem 19. teden zaklučla

clock-img

02.12.2009, 19:23

clock-img

Anonimen

Punce, a mi povete kako si ve te tedne računate? Enkrat je že bila debata o tem, ampak že takrat nisem ravno sledila (ena mi je nekaj napisala, da si jaz narobe računam). Po mojih podatkih (tudi gledam kako mi G v materinsko piše) jaz ta teden (v petek) stopam v 19. teden (19 1/7). PDP imam 30.4., ampak očitno jaz narobe računam, če si ti Nincy29 že zaključila z 19. tednom, pa imaš PDP 3 dni pred manouser posted image user posted image
Danes sem čisto zmedena...user posted image

clock-img

02.12.2009, 19:29

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Katy83, hvalauser posted image Po tem kar sem prebrala tukaj, je najbolje, da se greva ženituser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

če si v petek 19t 1/7, pomeni, da boš takrat že v 20.tednu. Vedno gledaš en teden naprej. jaz sem danes 20t 5/7, to pomeni, da sem v 21.tednu.

zdaj pa grem, ker moj dragi že gleda kot user posted image    user posted image

clock-img

02.12.2009, 19:50

clock-img

Anonimen

tripical zdravo a mi poveš nekaj,....kako si dala to sliko gor...,midva se z mojim matrama pa ne morama pogruntati kako jo spravit gor ...sliko od trebuška..lp...

clock-img

02.12.2009, 19:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.12.2009, 19:55

clock-img

nincy29

pencil-img

872

aprilčica vidim da so ti že punce lepo razložile.praktično jaz sem noseča 19t in 1 dan danes.sem pa v 20. tednu nosečnosti.

clock-img

02.12.2009, 20:02

clock-img

Anonimen

Ni mogla lepe slikice nardit, oziroma ni ga v taki poziciji dobila. Pa saj bo na 3d polno slikic!  Ja, čist možno da ni fantič, je rekla da ne vidi ničesar med nogicami bingljat. Mogoče, mogoče,...
Ja šla sma po neke stvari za kuhinjo, pa še police in rolo za okno sma morala kupit. Zdaj pa vse to (hvala bogu) mamo.

Wannabemommy jutri imaš morfologijo; srečno, želim ti da dobiš čimveč sličic! user posted image user posted image

clock-img

02.12.2009, 20:07

clock-img

Anonimen

Hvala za infouser posted image user posted image user posted image

Jaz grem pa na cigareto - drugo danes. Ne obsojajte me, se že tako sama dovolj presekiramuser posted image user posted image No, saj tudi to je napredek, da sem šla iz ene škatle na dan na 3 cigarete. Upam, da mi bo kaj zasmrdelo do konca nosečnosti, ampak nič ne kaže na to, samo še huje jeuser posted image

Lepo bodite!

clock-img

02.12.2009, 20:12

clock-img

Anonimen

Jah... Se mi je večina stvari dopadla, sam se mi zdi da ni nič kaj novega, sem se bolj držala dodatkov za kuhinjo in otroških sobic. Sam zdaj ko pa spet nisem sigurna kaj bomo dobili pa sploh nisem hotla nič kupit. Bla sem tud v Seiersbergu v eni trgovini za  mamice in našla nosečniške hlače za samo 24,95€ , to se mi zdi kr vrhunec tega  nakupovanja user posted image user posted image .

clock-img

02.12.2009, 20:19

clock-img

nejanejc

pencil-img

1019

hejla

jst sem spet zmatrana kot vsak vecer. od kar sem prisla iz avstralije se se kar nisem navadla na uro zgleda popolnoma... bi sla ze kar spat

cojka kako je blo na telovadbi? :)

clock-img

02.12.2009, 20:20

clock-img

Anonimen

Malenaa89,tvoj dojenček ima ta takšno lego ,kot moj dojenček....lepo se vidi lp...

clock-img

02.12.2009, 20:20

clock-img

Wannabemommy

pencil-img

729

Malenaa89 - a to sta bla v ikei v Grazu? Majo kaj lepega? Ja mi mamo pa jutri morfologijo, komaj čakam da vidim našegauser posted image , po 4 tednih ga enostavno že moraš videt. Ja upam da mi dost slikic dal pa film tudi, nuser posted image o javim jutri kak bo šlouser posted image .
Zdaj pa vam vsem želim en lep in miren večer, pa božajte svoje bušijeuser posted image

clock-img

02.12.2009, 20:23

clock-img

ema tiara

pencil-img

736

katy 83,k njemu hodim,na 3d pa ne grem,sem jo zdaj 5minut gl
edala kako je sladko,pa mam občutek da je to to...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

clock-img

02.12.2009, 20:24

clock-img

nejanejc

pencil-img

1019

srecno vsem na morfologiji jutri!

jst sem danes dobila prvo nosecnisko majcko, hvala cojka... sodelavka mi je obljubla se hlace...

za dojencka pa nimava se prov nic :) Nekaj nama je kolegica obljubla, da nama, da ko urediva stanovanje... Ma to bo se kar trajalo, da bova midva eno ornk garderobno omaro dobila :) Drugi teden jo dobiva za predsobo jupiiiiiiiiiiiii

lepe sanje vsem

clock-img

02.12.2009, 20:27

clock-img

Anonimen

Ja v Garzu ja. Uf, je kr dost lepih stvari, pa sobic za male in malo večje. 

clock-img

02.12.2009, 20:29

clock-img

Anonimen

aprilčice mene pa zanima,kaj je to ko si pišete 3d in 4 d....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem