IZVIRNO SPOROČILO: mamika25
Torej, a katera ve... kako je s prisotnostjo partnerja pri porodu v Postojni? A rabiva it v materinsko ali ne? Bila sve 3 leta nazaj, a rabiva spet it al kaj? Katera ve?
V PO ne rabiš potrdila o obiskovanju MŠ ... sej če pogledaš na njihovo spl. str. vse piše. Mogoče pa je res ceneje, če prineseš potrdilo ... booo
jooj
nincy ... kako sem se nasmejala, ko sem pogleda video
Micama čestitke za

in dobrodošla.
božanje bušija ... po pravici povedano me moti za pop

, ko mi kar nek folk z roko gre proti trebuhu. Nič nimam proti domačim in res dobrim kolegom, znanci mi pa nerve dvignejo.

Mogoče pa malo bolj pogrešam božanje od dragega - je pa res, da sva skupaj samo ko greva spat in niti ni priložnosti.
kepica ... tisto mislim, da je prenosna postelja ... prav pride, ko je otrok še majhen in lažji za kakšno potovanje ali obiska ... vsaj tako je sestra od mojega rekla, ker ko pride na obalo vzame to posteljico s sabo sam zdaj mala ne more več tam spati,ker ko je otrok težji se kar ugrezne (ima pa mislim da 12kg). Jaz bi bolj priporočala navadno posteljo.
cojka čestitke za predstavitev al zagovor - karkoli si pač imela .
getreal čestitke tvojemu za diplomo
Aglaia ... jaz te popolnoma razumem ... imam res dobro kolegico, ki pa ko vidi otroka (pa magari ko prečka cesto) takoj poklekne k njemu pa kje si mali, pa kako si sladek, pa waw kako imaš lepo majčko pa bla bla bla

... meni taki ljudje tudi živce dvignejo, ker vem, da mojega otroka tujci po cesti ne bojo šlatali. Ne vem mojim in tašči/tastu tega ne bom preprečevala, sam kar je preveč je pa preveč. Moja mami je še zdaj taka kot je tvoja babica (rokica, kruhek, sokec) ima pa razlog, ker se z mojim bratcem tako pogovarja ze 20 let - tako, da mene to ne moti. Je pa bratec tudi zame, ker je razvojno na stopnji 2 leti starega otroka ima jih pa 23.

Imam pa tudi jaz non stop strah, da bo kaj narobe, sam moram bit pozitivna (vsaj trudim se).
ela jaz sem na začetku nosečnosti imela take sanje oz kar more. zdaj pa na srečo sploh ne sanjam
o
pikapoka ... še ena nova

dobrodošla
To je na hitro od mene ... vem, da nisem niti pol pokomentirala, sam delo me res preganja.
Lep dan vsem.