nataša ja jz mislim da to bo kar to user posted image cuker= punčka user posted image tokrat ti ne uide ena mala roza porednica user posted image user posted image user posted image
Nataši želim punčko. Vsi navijamo zanjo, a s tem napisanim se ne strinjam - v prvi

sem bila "priklopljena" na cuker, pa sem dobila fantka. Ne želim jemati upanja samo povem, da tovrstni "pokazatelji" ne držijo. Žal.
Aglaia kje si? Si že nazaj in si uživala?
Levinjica želim ti vse dobro!
Darila; za letos imam že kupljeno malo pozornost za svoje bližnje; iz trgovinice Cha (trgovina čajev, City park) različne dišeče čajčke (danes sem skuhala (prvič) odličen Jabolčni turški čaj jogurt limeta - njami!!! Morate poizkusiti!

Odličen je tudi Babičin vrt, Indijansko poletje, da o Božičnem čaju ne izgubljam besed (- tega sem kupila za darila).. in še in še.... ) , dodala pa bom še bone in naj si sami kupujejo... Letos se izogibam trgovinam na veliko.

Sicer najraje sama kupujem in nato zavijam darila - v tem neizmerno uživam, a letos mi več kot to pomeni zdravje in

. Po moje bodo vsi nekoliko šokirani, ker vsako leto skrbno nakupujem, zavijam, postavim pod jelko/smrekico, vse opremim z nalepkami za koga je katero darilo, vse skupaj slikam - najlepše mi je smrekica, pod njo pa ogrooommmnnnoooo daril.