Pozdravljene aprilčice in dobrodošle! Jaz sem lani štartala na aprilčice 2009, pristala pa pri januarčicah 2010.
IZVIRNO SPOROČILO: mokca
sem pa se kr danes naročila za pregled,ker nočem klicarit v službi,v Leonišče in veste kaj!! datum sem dobila šele 8.9.09!majka mila to je pa ful deleč.
in takrat bom celih 10 tednov noseča.saj me bo konc od skrbi.če pikici dela srček,če je vse ok,...
Mokca, ravno zaradi takih bedarij z Leoniščem sem si jaz po hitrem postopku na začetku nosečnosti poiskala drugega G. Sem namreč krvavela pri dopolnjenih 6 tednih in so me hoteli naročiti za 12. teden. Brez posluha za težave. Kaj, jaz naj pa krvavim in ne vem, če je vse v redu, zato ker je pač tak njihov sistem? Nikoli več, so se mi zasrali.
Svetujem ti lahko samo to, da v primeru kakršnega koli izcedka pokličeš na urgenco - ginekološko ambulanto, jim poveš, kaj se ti dogaja in da ne moreš do svojega G in so ful prijazni. Meni so rekli, naj se pridem pokazat. Čakala sem samo 10 minut, pa sem bila na vrsti. Sicer ti res odspodaj zijajo tri stažistke, ampak - whatever - samo da izveš, kaj se dogaja.
Aja, za potrditev nosečnosti si pa mogoče samoplačniško nekje plačaš UZ - mogoče Kaliste v Domžalah. Tam nič ne komplicirajo, ker ti itak zaračunajo.

Samo da boš mirno spala.
Še enkrat dobrodošle med čvekami in lepo nosečnost vsem!
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly