IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara
jaz pa se moram pohvalit da sem že dva tedna nekadilka...naj traja...
čestitam in upam, da niti ne začneš več nazaj, ker mene vsake toliko zamika, da bi enega skadila

... jaz pa 3 mesece - te vodim
A vas tudi full ščipa v trebuhu ... mene tako čudni krčki prijemajo in moram prav pazit kakšne gibe delam ... in ja, pijem magnezij, sam ne bomaga lih dosti

A pa pijete še kakšne druge vitaminčke ... jaz vitamin C - šumeče tablete, pol si grem pa kupit še kalcij ... da bojo močne kosti
Drugače pa punce ... glede nakupovanja z mamo ... hmmm, prav jezna sem bila, za nosečnice čisto nič tle na obali, razen ene trgovine v katero bom šla ko buši še malo zraste

... Pa čez mejo sem šla, NIČ ... res prav žalostno, sem si pa kupila lep puloverček, ki mi je zdaj prav, in pol ko bo trebušček tudi

Pa čez v novem centru sem videla komplet: voziček s košarico, voziček za kasneje, torbica, lupinica, posteljica, previjalna za 590€ ... kaj pravite? Full lepo izgleda, koliko pa je kvalitetno vse skupaj pa ne bi vedela

aja, pa če te ižrebajo dobiš dopust po lastni izbiri
Aha, pa Ikea se je odprla v IT zraven GO ... juppi, mislim, da bomo pohištvo za stanovanje v večini kar tam kupili
Kdaj pa naj bi majčke naročile? Tudi jaz bi jo počasi že začela nosit

ah, kako sem neučakana ... sam trebušček mi pa lepo raste ... se bom potrudila in dodala slikico od danes v album
Drugače pa čestitke za fantičke ... bo imela moja pupa dosti za izbirat
Pa spet sem pozabila nekaj komentirat ... jooj hormoni delajo