IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
KAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ???????? MaliMišek, kje siiiii????? Šm 132?????? NLB????? ne me hecat. Pa še ena Tina2806, forum junijčice je iz NLB, pa Petrca, pa OK Marjanaj gostuje pri nas. Sej ne morem verjeti!!!!!!!!!!!
Pol pa mormo enkrat me 3 na kavo tjale čez, k je mimo vrste pa take trgovine.
Enkrat sem "
MaliMiški" napisala, da sta vidve sosede. Se mi zdi da takrat, ko sta iskali nekoga, da vama avto odkida. Ampak vmes tolk napišete, da se potem kakšen post kar zgubi.
Kako je pri nas z WC-ji: Ko smo bili v 7.nadstropju so bili fensi šmensi. Vse v lesu, lepo zaprti in lahko bi rekla, da si šel z veseljem in brez pomislekov na WC. Junija lani smo se zaradi širitve oddelka selili v 5.nadstropje. Tukaj me je pa minilo hodit na WC. So napol odprti, s plastičnimi pregradami in občutek imam, da vse skupaj še odmeva. Zdej sm nekak pogruntala vse babe v štuku, kdaj se dobivajo tam oz. kdaj so WC-ji prazni. Tko da takrat izkoristim priliko. Res pa je, da že doooolg časa nisem imela težav z večkratnim "odvajanjem".
Pa še nekaj glede kave: v našem baru v M je katastrofa, zato je jaz že dlje časa ne pijem. V 1. je menda dost boljša, ampak do tja se mi ne da. Večina folka iz stavbe, hodi kar v MAXI po kavo z avtomata. Menda je boljša in cenejša. Potem imamo pa v pasaži še barček (ki ne vem, kako se imenuje), z normalno kavo.
Ve ste vse fajn na ŠM, jst pa samevam na TR

.