oj srake!
se oglasm preden grem nastopat na faks... mamo nek nastop pr plesu, pa so mi dovolil da nosečka tud nastopa, vendar na lastno odgovornost
tko da se grem mal nastavlat
me je pa zbudu dons ob 7:00 sms od kolegice, ki je ponoč rodila (6:10)... me je kr mal stisnl, ker sm ugotovila, da če 3 mesece bom pa jst ta k bom na njenem mestu
nax - kok fajn k se tkole oglašaš! ob priliki nam zaupaj svojo porodno zgodbo, me res zanima
s Taijem bo pa itak vse lepo in prav... on vid kakšno grdo vreme je zuni, pa je reku da bo kr še mal v porodnišnici
ona dela v jaslih, zato je to vprašla! ker je rekla da se ni hotla vtikat v starše s čim so jih rihtal, zdej ji pa loh iz prve roke povem...

ona je sam men povedala kako jih pol v vrctu poštimajo... ker eni so pač res zanemarjeni...

drgač pa nikakor nič ne vsiljuje in hoče da gre takoj v vrtec, niti ne ponuja kakršnegakoli varstva...

mele sva svašta debate... glede na to da sva od 19h do polnoči klepetale

ona je men kot prjatlca, ne kot tašča... tko da loh o vsem čvekava brez ovir... ker je res kul
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Mene je zdele skoraj kap, ko par minut nisem mogla na RR
.
a teb se je tud to zgodilo??? Men tud. Kr neko geslo je hotu, pa sm ga dala, pa kr ni blo pravo.... sm se ful ustrašla!!
Kaj bi jaz brez srak????!!!!!!!
krtkova, sej jst sm ti na FB napisala če teb dela k sm bla čist v šoku
skor je pršlo do vsesplošne sračje panike