writing-img

RE: Nakit iz perlic II

clock-img

19.07.2009, 10:05

clock-img

Anonimen

In nekaj malo lepsega...to bo dovolj namesto nove garderobe letos. Recesija, recesija user posted image .

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

24.07.2009, 12:13

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mič greš z žico čez perlice zato, da stojijo na mestu, ali je to samo zaradi izgleda? Kadar prepletaš 2 ali 3 žice, a jih vmes povežaš s štoparčki ali kako drugače?

Jaz sem še čisti začetnik. Znam samo navadno perlice nizat, no za zapet narest sem se pa že naučila. Trenutno izdelujem samo za tamalo.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 24.7.2009 12:16:32 >

clock-img

24.07.2009, 18:53

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

uuulepo mič!
sploh una tamodra mi je huda!

čice sploh ne vem kere mam zdele, mislm da mam al o,6 al pa 0,8 za srček naokol da obliko drži, vmes pa tamjšo mislm da 0,4

clock-img

27.07.2009, 23:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Mič greš z žico čez perlice zato, da stojijo na mestu, ali je to samo zaradi izgleda? Kadar prepletaš 2 ali 3 žice, a jih vmes povežaš s štoparčki ali kako drugače?

Zaradi obojega, v koncnem efetku. Zacela pa zato, da se je povecal volumen tistih cisto majhnih perlic.
Zic ne povezem z nicemer (ceprav bi bilo najbrz bolje user posted image ), ampak jih kar ovijem eno okrog druge...

clock-img

28.07.2009, 16:36

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Zakaj pa je una spodnja tema o nakitu zaklenjena? Pa tako lepi izdelki so na njej. Punce, svaka vam čast.user posted image

clock-img

03.08.2009, 14:23

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

raho zato ker baje illigalno in prikrito oglašujem user posted image

clock-img

08.08.2009, 17:35

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA

raho zato ker baje illigalno in prikrito oglašujem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, seveda, še cene so bile poleguser posted image .

Za RR team je očitno že vsaka fotogradija reklamauser posted image

clock-img

08.08.2009, 23:23

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Prosim, da se drzite teme in da ne pogrevate enih in istih stvari. Lara, mislim, da si dobila kar nekaj pojasnil od Jerneje, ki je tudi ukrepala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem