IZVIRNO SPOROČILO: samantka
Hi!
Res vam hvala za pomoč, kako ste ve fajn. Samo jaz pa imam še kar nekaj upanja, ker mislim, da če na vseh 4 vidim senčko, no na enem fajn črtico bi pa skoro moglo biti. Da bi se pri vseh zmotilo??? Pol jih pa naj raje kar ukinejo, če bi lahko tako lagali, ker preveč na psiho tolče. Mislim, da bo čez nekaj dni že vse jasno.
Pa kje se dobijo ti BC mini, včasih so jih imeli v dm-u, jaz jih nikjer več ne najdem
Pa tudi v Mullerju so same neke druge firme!! Se mi zdi kot da so šli s prodaje
lekarna....drgač pa priporčam CB, bo bolj ziher...
držim PESTI ! Mene pa že kaki teden ali več prav zvija, v smislu, da imam drisko...Mislim trebuh me ne boli, sam en dan mi je bilo ful slabo počutje tko, da sem cel dan počivala ( selila sva se ), in sem jo dobila, drisko mislim. pa še slabo mi je bilo. pa sem vzela oglje, pa mi je bilo boljše. ampak še vedno imam tak čuden drekec. mogoče k tok pijem ali kaj...ma ne vem... mam pa že cel mesec feeling, da bo

. pa 2 krat se mi je zdel po seksu, da bi to lahko bilo to. sploh ta drugič, k sva na 24 dan. ker imam daljše cikle, pr men očitno ne funkcionira tist 14 do 19 dan. ker koker sva do zdej slončakala, koker naju je prijel, je bilo to okol teh dni ( 14 do 19 dni ). drgač pa ne štejem več ni. to so samo oapzovanja...prej sva tudi kao na O dan in ne vem kaj še vse, pa ni bilo nič.
Bom vidla, kako bo.