writing-img

RE: II pričakujemo avgusta 2009

clock-img

04.08.2009, 00:01

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Oj punce a pridno user posted image ?
Pri meni se bodo kmalu začeli O dnevi in takrat bova še posebaj pridna.
Na seznam me pa dajte pod 26.7 da ne pričakujem sem končno malo preračunala.

Lepo bodite in navijam da bo avgust roza.

držim pestke

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

clock-img

04.08.2009, 00:12

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: niky31

Živjo Mojca345,

Ko ti je G omenila  pregrado, kako to da nisi šla naprej na preglede? Si probala KRVOMOČNICO??? tisti čaj o katerm sem prebrala na forumu??

nisem probala tega čaja, sam dvomim...ne vem, se nisem poglabljala v to... nisem še uspela it na te preglede, pravzaprav niti ne vem kake preglede...edino to da lahko stopim do nove G, k je pa še nisem najdla. Ena, ki je ok G, moraš pa plačat, ker nima koncesije...mi je pa 65 eur kar dosti, ker imava zdele druge stroške in jih bova še nekaj časa odplačevala...tko, da "vse" se začne pr dnarju in tut konča... a te mora tvoja G poslat na kliniko za neplodnost ali greš kar sam tja z partnerjem ?? rabiš napotnico ? koker sem pa brala traja kar nekaj časa, da prideš na vrsto za operacijo za pregrado, ki jo je omenia ta G pr kateri sem bila. tko lepo, še nisem bila nikoli pregledana.. vsaj to vem, da imam levi jajčnik ful lep in da miom, ki ga imam, ne moti ničesar in nikogar. user posted image  mam pa skoz ta občutek, kot da seksava res na suho.  dele se seliva, pa menjala bom šiht septembra začnem...toliko stvari, da te glava peče... realno mislim, da bom potem oktobra, novembra upam, da prišla malo do zraka, da bom lahko konkretno začela na tem delat, ne samo razmišljat...

clock-img

04.08.2009, 10:27

clock-img

kago

pencil-img

133

evo,. moj dopust je mimo...

imam rahel rjavkast izcedek, ki napolni en dnevni ščitnik perila. Zaenkrat to ne štejem kot menstuacijo, ker je bilo prejšni ciklel v juniju isto... in čez 14. dni ali nekaj več se je potem ULILO :) tako da bom lepo počakala ka je uspel, če ni, kaj je tole... jupi septembra bo pa itak UZ :)

Ni ga mulca čez horjulca

clock-img

04.08.2009, 11:21

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

Da še tukaj malo pozdravim ... user posted image

Želim vam vse roza v avgustu ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo čim več ...
Navijam za vsako posebej ... user posted image user posted image user posted image user posted image in mislim na vas

Jaz sem v user posted image , pridružite se mi

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

clock-img

04.08.2009, 14:15

clock-img

LUNA83

pencil-img

228

user posted image pa kaj ni še nobene srečke nosečke?????

Jaz imam ta mesec dober občutek,ker vse mesece prej se mi malo pred menstruacijo nožnicauser posted image fulll posušila,.. ta mesec pa imam non stop izcedke,.. tako da mogoče je pa to znak? Pa prsa me še ne bolijo ponavadi so me že dober teden prej boela,.. nevem kmalu bomo videli,..

Čakamo +

clock-img

04.08.2009, 14:47

clock-img

MiniMiska

pencil-img

303

LUNA83, upam, da je občutek pravi in kmalu zagledaš plusek - kdaj pa bo to ?:)
Nosečke pa še nobene, ampak mesec je še doooolg, tako da čakamo vesele novičke :)
Upam, da tudi sama sporočim tako ;)
Lepo se imejte!

clock-img

04.08.2009, 15:08

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

luna83 imam enake "znake" kot ti...mogoče pa nama obema uspe

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

04.08.2009, 15:16

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

luna83 imam enake "znake" kot ti...mogoče pa nama obema uspe

tukaj pa jaz držim pesti! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

04.08.2009, 20:03

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

user posted image pa kaj ni še nobene srečke nosečke?????

Jaz imam ta mesec dober občutek,ker vse mesece prej se mi malo pred menstruacijo nožnicauser posted image fulll posušila,.. ta mesec pa imam non stop izcedke,.. tako da mogoče je pa to znak? Pa prsa me še ne bolijo ponavadi so me že dober teden prej boela,.. nevem kmalu bomo videli,..

men tudi odkar delava na bejbiju. kaki mesec manj, kaki mesec več...prej sem imela beli tok, zdej pa kej rjavo, ampak skoraj vsak dan kaj... 

clock-img

04.08.2009, 20:06

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

jaz sem se pa danes po gsmu slišala z našo borko CJ, in sva se tok zaklepetale in odločile, da se spoznava v živo in še v živo poklepetava o tem in onem....user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.08.2009, 06:12

clock-img

CJ

pencil-img

79

...ej evo mene..CJ na sceni...kaj zaklepetale...jaz sem se tako drla v telefon (presenečenje), da mi je menda zvočnik crkniluser posted image ...ko se pa vidiva, pa itak poplave od čvekanja...babe uživajte...borba pa še itak velja...držim pestike za vse soborke user posted image ...  lp CJ

clock-img

05.08.2009, 07:34

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

lepo da se spoznate in čvekate o tem in onem...razen izcedkov in zaspanosti, nimam drugih znakov...še malo pa test delam....

clock-img

05.08.2009, 10:16

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

user posted image

za vse vas ena dobra kavicauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

05.08.2009, 10:18

clock-img

mucomuc

pencil-img

28

Ojla punce,

žal je user posted image  prišla, sicer z zamudo ampak je, tako da dajte me med navijačice in pa za user posted image  v septembru.
Lep pozdravček.user posted image

clock-img

05.08.2009, 11:11

clock-img

Anonimen

Eto punce, da se še jaz javim. Mene user posted image še kar heca - je ni in je ni. Menda mi ja ne bo treba 16.9. na pregled no... :(

clock-img

05.08.2009, 11:49

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

mucomucuser posted image user posted image user posted image
T.Z. pa tebe tak zeza kot dini...

ja, kje pa je dini????

clock-img

05.08.2009, 11:55

clock-img

Anonimen

mnja me zeza ja pa mi to ni nič všeč, ker me nikoli prej ni. potem pa še en test negativen pa na enem črtica pa potem spet na dveh nič. kdo bi vedel...

clock-img

05.08.2009, 12:36

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

enako kot pri dini, to je pa čudno, da prej tega nisi imela...
kdaj imaš pregled?

clock-img

05.08.2009, 12:52

clock-img

Anonimen

16.9. šele

clock-img

05.08.2009, 13:03

clock-img

*pupsa*

pencil-img

486

ciao bejbe....kako napreduje seznam za avgust, že kaj srečk nosečk? mislim na vas in držim pesti!! Danes sem imela UZ in je vse ok, slišal se je že srček in otroček je velik ravno prav! Sm bla full happy! Zdej pa veselo naprej. Bodite v cvetju pa se vidimo med nosečkami!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

clock-img

05.08.2009, 14:15

clock-img

dini

pencil-img

3108

Ojla punce, pupsa čestitke da je vse okuser posted image user posted image user posted image , joj ti testi bedni ja, jst sm jih prej v smeti zmetala, ker so pršli po smeti. user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

05.08.2009, 14:39

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

oho pupsa user posted image user posted image user posted image samo, da je vse ok...

pa dini zakaj si jih zmetala v koš, bi jih meni poslala, da jih ne rabim kupit...

ta vikend bom delala test, malo prej predno se napove user posted image , pa upam na user posted image

clock-img

05.08.2009, 15:01

clock-img

dini

pencil-img

3108

Oj NATAŠA35 z unimi pa si res nebi mogla nč pomagat, ker so bli že narejeni in potegnjeni za nos, da ga imajo že fullll velikega. Držimo pesti, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jst mam še zmer une bedne izcedke.user posted image

clock-img

05.08.2009, 15:10

clock-img

kago

pencil-img

133

Jaz imam pa tak rjavkast izcedek... pa ne vem a nej ga štejem pod menstruacijo al sam pod izcedek. Ampak tole zame user posted image ni. Punce jaz sem s tem mojim ciklusom čisto na koncu z živci, priznam. Hvala bogu bo UZ septembra.

No lejte moj ciklus:
19.11.08- UZ
3.12.08- nehamo jemati KT, cež 5 dni se pojavi m (8.12.08)
15.01.09- pregled pri ginekologinji
20.01.09- user posted image (dolzina cikla 42 dni)
4.04.09- user posted image (dolžina cikla 72 dni, tukaj je bla resna panika vmes)
6.05.09- UZ (UZ je bil dolg, vse kaže da je ok)
16.05.09- rjavkast izcedek, ki traja 4 dni, sem mislila da je m. (42dan)
3.06.09- user posted image v vsej svoji veličini (dolžina cikla 60 dni)
na zdej smo pa na 27.07.09- pri istem rjavkastem izcedku, pa ne vsemo a je a ni menstruacija (56 dni)

za ****i... se oproščam izrazu ampak jaz sem dokaj na koncu z živci :S aktivno (spolni odnosi vsaj 2-3 dan) delava na otročičku nekje od konca febraurja/začetek marca :D

Ni ga mulca čez horjulca

clock-img

05.08.2009, 15:15

clock-img

dini

pencil-img

3108

kago izi, živce boš še rabla!!! Jst sm vse nekam poslala in se ne obremenjujem več. V četrtek zvem izvide pa sigurno bo kej šlo po gobe, ker drgač ne gre pr meni, ta prolaktin mi je sumljiv.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem