He he, jaz še tudi pri nosečkah svetim
Punce, kako je z M po porodu? Je neredna? Jaz sem jo imela prejšnji mesec 17-ega, trajala je 14 dni (kakih 12 dni je lilo iz mene, potem pa je naenkrat ponehala, zdaj bi morala dobit drugo M, je pa ni. Ponavadi sem imela redne krvavitve, ampak to je bilo, ko še ni bilo v zibelki kričačice, he he. Jaz mislim, da noseča spet nisem, hehe, saj sem
po M, ampak smo meli dežni plašček Durex gor, no, sj tud pred M smo meli plašček.
Matcar, ja, je lačna po dveh urah, ful se zažene za prvih 20 ml, potem pa ne gre več, tu in tam še potegne, potem pa bruha, no, zdaj zadnjega obroka ni ven vrgla, upam, da bo tako ostalo. Ima pa Gloria zadnji teden obdobje, ko zelo malo kaka, pokakana je skoraj vsaka plenička, ampak kaka kot zajček, čisto malo, bolj tak vpito je vse v pleničko.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.