writing-img

RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del

clock-img

22.07.2009, 17:27

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Punce men se zdi da se je pri nas začelo dogajat NA VELIKO (boli ko prasi*a) joj že zdaj preklinjam kako šele bo user posted image

Popadki na 5 min že 40 min ... tako da mislim da bomo šli v P

Elevtka,držim pesti za vas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.07.2009, 17:30

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Elevitka, še malo. Dihaj punca, dihamo s tabo. Vem, da boli, ampak zdrži, še malo, pa boš crkljala Tai-a in dan, ki si ga nestrpno pričakovala je tu.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

22.07.2009, 19:59

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

elevitka je rodilaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.07.2009, 20:01

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Ja in to v dveh urah.............halo Ly - sta že dve....user posted image user posted image

ČESTITKE ELEVITKA!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.07.2009, 20:03

clock-img

nebo

pencil-img

1664

JOJO, sedaj pa še jaz....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.07.2009, 20:04

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

nebo, še malo pa boš tud ti cartala user posted image
Sem ji včeraj rekla,da sta se Taj in Lija vse zmenla, ko je Lija čebljala 100 na uro user posted image user posted image

clock-img

22.07.2009, 20:07

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Superca, ampak jaz se že jočem...user posted image user posted image  me hormoni dajejo 100 na uro....jojoj kako je to lepo, da je tako na hitro rešena....halo Elevitka in user posted image user posted image  bosta šla domov, še preden bom jaz šla v Puser posted image

clock-img

22.07.2009, 20:16

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Kaj si ti nor? To pa je bilo expresno.Pa sem ji rekla,da bo tak hitro rodila!user posted image user posted image user posted image
Nebo,malo še,pa si ti tudi rešena! Ej,babe,mam kr kurjo kožo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.07.2009, 20:29

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

jupyyyy, elevitka cartauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke!

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

22.07.2009, 20:41

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Superca, ampak jaz se že jočem...user posted image user posted image  me hormoni dajejo 100 na uro....jojoj kako je to lepo, da je tako na hitro rešena....halo Elevitka in user posted image user posted image  bosta šla domov, še preden bom jaz šla v Puser posted image

user posted image user posted image
kdaj greš ti noter? v torek??

clock-img

22.07.2009, 20:50

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image
kdaj greš ti noter? v torek??

V ponedeljek je sprejeta,v torek že carta.Je tak,Nebo?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.07.2009, 21:04

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

JA super, pol bo od torka naprej ta forum izumrl user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.07.2009, 21:08

clock-img

matcar

pencil-img

25199

JA super, pol bo od torka naprej ta forum izumrl user posted image user posted image user posted image

Ja,ne bo več izgovorov,da pridejo k Mariborčankam!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.07.2009, 21:09

clock-img

ly117

pencil-img

16752

elevitka je rodilaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja elevitka čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.07.2009, 21:39

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Ja,ne bo več izgovorov,da pridejo k Mariborčankam!user posted image user posted image user posted image

TAKO JE!!!

Sem govorila z Elevitko in je v redu. Mali je bil žejen in se je malo napil plodovnice, tako, da je šel na intevzivni odd., da ga pregledajo, mami in ati pa sta še v porodni...skratka Elevitka je rekla nikoli več....user posted image user posted image  ampak si bo že premislila....user posted image user posted image  sem vesela zanjo.....oz. za vse tri....

clock-img

22.07.2009, 21:48

clock-img

matcar

pencil-img

25199

TAKO JE!!!

Sem govorila z Elevitko in je v redu. Mali je bil žejen in se je malo napil plodovnice, tako, da je šel na intevzivni odd., da ga pregledajo, mami in ati pa sta še v porodni...skratka Elevitka je rekla nikoli več....user posted image user posted image  ampak si bo že premislila....user posted image user posted image  sem vesela zanjo.....oz. za vse tri....

Če se še kaj slišita,ji reči,da jo lepo pozdravljam in se že veselim srečanja z škratkom,tudi tvojim seveda!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.07.2009, 22:06

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Elevitka še tukaj: ISKRENE ČESTIKE.

Naj Tai-a čimprej pregledajo, potem pa neskončno cartanje. user posted image
Moram pa rečt, da mi je Elevitka, kar polepšala dan, joj kako ji je zdaj lepo.

Sedaj pa si še edino ti ostala Nebo, a ti bo težko čakat sami samcati user posted image .

Ja ti hormoni, kar precej nagajajo, pa še ene 14 dni po porodu, no potem se pa umiri, kolko tolko.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 22.7.2009 22:08:08 >

clock-img

22.07.2009, 22:12

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Elevitka še tukaj: ISKRENE ČESTIKE.

Naj Tai-a čimprej pregledajo, potem pa neskončno cartanje. user posted image
Moram pa rečt, da mi je Elevitka, kar polepšala dan, joj kako ji je zdaj lepo.

Sedaj pa si še edino ti ostala Nebo, a ti bo težko čakat sami samcati user posted image .

Ja ti hormoni, kar precej nagajajo, pa še ene 14 dni po porodu, no potem se pa umiri, kolko tolko.

Meni še zdaj nagajajo,bi še kr enkrat bilauser posted image ,pa kr na jok mi vdari,ko berem kaj takega.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.07.2009, 06:27

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jutro,babike!
Spala sem ravno nič celo noč,ne vem kaj je z mano,al me je vročina mantrala al kaj? Saš se mi je na trebuščka obrno,seveda se je razjezil,ker se nazaj ni mogel,pa smo vstali že ob 5-ih.Zdaj pa se pogovarja v ležalniku.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.07.2009, 07:08

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Ojla!
Mi smo tudi malo spali, če ni mala jokala, je pa pes lajal. Tega pesota bom enkrat dala iz kože, laja nekam v prazno za brezveze.

clock-img

23.07.2009, 07:31

clock-img

biba14

pencil-img

790

Elevitka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj sem ti rekla,da sem najhujšo opcijo jaz pokasiralauser posted image . Čestitam še 1x.
Nebo: sedaj pa le še tiuser posted image user posted image

clock-img

23.07.2009, 07:40

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Biba,kak pa ste vi kaj?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.07.2009, 08:54

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Ojla, jaz sem še user posted image ...ha ha ha

Meni je že sedaj vroče...ufffffff, bom kar cel dan preležala...

clock-img

23.07.2009, 08:57

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ojla, jaz sem še user posted image ...ha ha ha

Meni je že sedaj vroče...ufffffff, bom kar cel dan preležala...

Ja,samo ti si še ostala.Pa še to ne bo več dolgo 4 dni,pa boš ti tudi cartala..

< Sporočilo je popravil matcar -- 23.7.2009 8:58:14 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.07.2009, 09:10

clock-img

nebo

pencil-img

1664

ja ja saj vem, samo se mi res fuuuulll vleče dan po dan, pa ful zatekam, je rekel kolega, da sem ko sumoborecuser posted image (ta znak je sedaj dodala moja Nika, vidiš kako sem jaz lepa za njo-kot metuljčica)user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem