Tudi jst se včasih počutim, kot da jih znam sam delat. Dokler je bla sama tavečja sva delali svašta, zdaj ji pa dam prstne barve, pa jst vsake tolko kej zraven popacam, puzle, zdej so aktualni fotoalbumi, kej striževa in potem ona lepi na papir, pobarvanke ima zdej rada, ko res nimam več energije pa risanke al pa gremo vse tri v kopalnico, pa ji odprem predal z njenimi cunjami in ji pustim, da šari po njem in mi kaže kaj bi oblekla. Potem še zarjin predal. Sam po tej igri imam ful dela, tko da je res sam takrat ko ne morem nič več.
Aja pa taprave lonce in pašto ji dam pa je mir eno uro
IZVIRNO SPOROČILO: lake
A kera ve kok stane knjižica za cepljenje? Sej najbrž je ne dobiš zastonj.
Lake, knjižica je pri našem P zastonj.
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Punce, kako ste uvajale malčke na kahlo? Jaz sem probala, pa nekako ne zna... Všeč mu je ideja o kahlici, pa nagradi če bo lužica/kakec, ampak polula se pa v gatke. Nikoli ne reče, da ga tišči, tudi če ga vprašam.
Mu je bilo pa tako všeč... Ko je šel počivat, je ves vesel pokazal posrano posteljo, plenica je bila zraven (si jo je slekel). In on prosi za čokolado, ker je bil priden :)) Itak, samo ni bil priden v kahlo, ampak na posteljo!!!
Uf, smo pucali ko nori. Torej- KAKO!!!!??!
Hm, v bistvu je sama začela kazat. V vrtec je šla z enim letom in enkrat februarja (leto pa 5 mesecev) ji je blo ful zanimivo, ko so v vrtcu uvajali najstarejše v skupini. Vzgojitelca jo je ene parkrat dala na školkico in potem sva se zmenili, da peobamo brez pleničke. Kake 5 dni je lulala v hlačke, pol pa ne več. Jih pa v vrtcu vsako uro dajo na školko in če je kej OK, če ne pa potem spet čez eno uro.
Zanimivo mi je blo to, da je bla takoj suha tudi ponoči, če je ful pila zvečer, sem jo ponoči zbudila in jo dala na kahlico.
kakala je pa še zihr 2 mesca v hlačke. Baje je normalno, da gre kakanje počasneje. Nekje na sredi maja je bla že povsem suha.
Če ne bi bla v vrtcu bi zihr še imela pleničke. tale vzgojitelca je znana po tem, da ko gredo njeni malčki naprej nimajo več pleničk. Maša je imela leto pa osem mesecev.
zarja gre tudi k tej

.
Je pa čisto odvisno od otroka. Od kolegice ni niti slišat hotel, pol je pa junija kr na lepem sam reku, da so pleničke bljak in da bo na kahlico. Mislim, da se je samo parkrat v hlačke polulal.
Kolko časa ga pa že uvajaš? Mogoče ni pripravljen.