IZVIRNO SPOROČILO: momacus
maja1488 a so to probiotične kapljice? kr če so , potem ne bi smelo krčiti. jaz sm dajala Gašperju Linex 1 kapsulo na dan 10 dni pa ni imel ne krčev ne nič
To naj bi ble kapljice z boljšo prebavo ja. Mi je čudno to, da dva meseca ni imela nič krčev, zdej zadnji mesec pa take, da je ful boga. Tudi čez dan in zvečer še posebej. Jem zelo zelo pazljivo, da je le nebi matralo, pa kot zgleda ni to. Sumim na alergijo, ker se je pri tavečji tudi tko začelo. Bla je alergična na mleko.
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
do kolk casa mislite dojit???
Ko bo imela nekje 2 ali 3 obroke goste hrane..Oz. ko bo mleko sam še za zvečer. Definitivno pa do 11 meseca, ko gre v vrtec. Če dobimo seveda.
Dudaaaaaa a si že nazaj?!
K.tja jst sem prvič kupila v BC od racmana, pol pa kr od dormeo. Oboje so ok. Od racmana so bolj kompaktne. Gledam predvsem na to, da se da sušit v sušilcu, ker imam eno, ki se je ne smo pa mi gre ful na živce, ker jo obesim na sušilo pa je potem tam sama samcata 14 dni
Zarja skopana, maša in moj sta šla neki iskat, pa ju ni že 2 uri. Bogve kje hodita. Morm poklicat, ker maša ma da spi čez 1 minuto.