cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 2. del

clock-img

17.07.2009, 14:02

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Oj

Dajte mi povedat kaj jih oblečete ponoči?user posted image

bodi s kratkimi, odkrije se itak sam user posted image

arboretum - načeloma sem za, ampak če bo vsaj malo hladneje - v tej vročini ga v avto tlačit ni ravno fajn

danes se skos doji pa malo zaspi in zajoka čez 5 min... kdaj mi bo ratalo kosilo? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

17.07.2009, 14:27

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Oj

Dajte mi povedat kaj jih oblečete ponoči?user posted image

bodi s kratkimi, odkrije se itak sam user posted image

arboretum - načeloma sem za, ampak če bo vsaj malo hladneje - v tej vročini ga v avto tlačit ni ravno fajn

danes se skos doji pa malo zaspi in zajoka čez 5 min... kdaj mi bo ratalo kosilo? user posted image

sej zato se dobimo ze zjutri...pa pod drevo parkiras pa ni vroce k gres nazaj

clock-img

17.07.2009, 14:28

clock-img

Anonimen

meni pa je uspelo kosilo!user posted image  in Oskar ga še celo je,...

mi je bilo pa hecno, ko sem prej Urbana položila v košek in ga pokrila s tanko rjuhico, se je začel upirati, pa ga odkrijem in zadovoljno zaspi,... res jim je vroče!

clock-img

17.07.2009, 14:29

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

joj danes je pa res teckica nasa mala...a ji je vroce al kaj ne vem...ampak zbuja se na 15 min

clock-img

17.07.2009, 14:30

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

zanimivo tud jaz ga dam spat pokrijem z rjuhico in čez 5 minut jok...ga odktijem potrpljam da zaspi nazaj in tišina...spi user posted image

clock-img

17.07.2009, 14:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ej.... KAJ PA CE BI SE DOBILE V ARBURETUMU??V TIVOLIJU BOMO PO SONCKU HODILE TUKI JE PA SKOZ SENCA!

ja pa res samo če bi se strinjali vsi user posted image

je pa tok fletna...danes je bla 45 min na busiju pa skoz glavco lepo gor drzala z ravnim vratom....brez majanja

mislim da je KTJA mislila na tole user posted image

joj, sem narobe prebrala, če pa tako hitro berem,...user posted image

clock-img

17.07.2009, 14:33

clock-img

Anonimen

lananai, Tiso pa rajši imej v senčki,... pa ne boš potrebovala kremice. jo je priporočljivo mazati šele po šestih mesecih,...

clock-img

17.07.2009, 14:34

clock-img

Anonimen

grem brat knjigice Oskarju, če ne mi bo uničil roleto (jo spušča gor pa dol pa gor pa doluser posted image

clock-img

17.07.2009, 14:36

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

boste vidle mojo kokico k se mal z mami krega k ji mlecka ne da

clock-img

17.07.2009, 14:36

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

clock-img

17.07.2009, 14:37

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ja kuga pa to zdej??noce odpret...aha sej bo

< Sporočilo je popravil KatMat -- 17.7.2009 14:39:06 >

clock-img

17.07.2009, 14:42

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ja kuga pa to zdej??noce odpret

meni odpre user posted image

user posted image user posted image user posted image midva spiva do 9 ali 10 in rabiva 2 uri, da se spraviva user posted image user posted image user posted image ko sva pripravljena boste ve že nazaj!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

17.07.2009, 14:42

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Hehe, KatMat, kako lepo pupiko mate. Pa vsak dojenček se drugač jokca. user posted image

clock-img

17.07.2009, 14:43

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

lananai, Tiso pa rajši imej v senčki,... pa ne boš potrebovala kremice. jo je priporočljivo mazati šele po šestih mesecih,...

Sej je ne mislim met na soncu. Samo v vozičku jo bom včasih namazala, če ji bo slučajno lih po nogicah sijalo. Pa mogoče za v vodo, če bomo kaj šli. user posted image

clock-img

17.07.2009, 14:45

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Hehe, KatMat, kako lepo pupiko mate. Pa vsak dojenček se drugač jokca. user posted image

o sej to ni jokec....to sam pizdi na mamico...
vam drugic posnamem se jok...uf...

clock-img

17.07.2009, 14:46

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ja kuga pa to zdej??noce odpret

meni odpre user posted image

user posted image user posted image user posted image midva spiva do 9 ali 10 in rabiva 2 uri, da se spraviva user posted image user posted image user posted image ko sva pripravljena boste ve že nazaj!

hehehe...ja to je pa res fajn da spite do devetih!

clock-img

17.07.2009, 14:51

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

hehehe...ja to je pa res fajn da spite do devetih!

ob 6 ali 7 se previjemo in ob dojenju zaspiva dalje user posted image še za kake 3 urce.

clock-img

17.07.2009, 14:59

clock-img

HM84

pencil-img

346

Juuuhuuuuu, sem lihkar od frizerja - BLOND, hahauser posted image user posted image user posted image Pa še to mi ni uspelo it čist v miru. Je bil tud Alex pr frizerju, ga je moral moj prinest, ker je bil lačenuser posted image user posted image user posted image Še dobr, da je samo 50m stran, da sem ga hitr nafutrala, da me je v miru pobarvala do koncauser posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje za tiste ki dojite - mi je pa lih frizerka danes rekla, da ni preveč priporočljivo se kopat v morju... lahko še kaj stakneš. A ve sse boste kopale? Pa men tud ni čist jasno... ker ko bi ven pršla, bi se mogla dat hitro v modrc z blazincami, da ne bi spuščalauser posted image Pa še joški bi bli slani... kaj pa vem kako to greuser posted image

VROČE za pop***** user posted image No sej, jutri bo pa dež, pa nam spet ne bo prav...user posted image

clock-img

17.07.2009, 15:00

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no sej mi se tud tko futramo...samo pol ne gremo vec nazaj v posteljo ampak kar v lupinico in vn

clock-img

17.07.2009, 15:02

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Juuuhuuuuu, sem lihkar od frizerja - BLOND, hahauser posted image user posted image user posted image Pa še to mi ni uspelo it čist v miru. Je bil tud Alex pr frizerju, ga je moral moj prinest, ker je bil lačenuser posted image user posted image user posted image Še dobr, da je samo 50m stran, da sem ga hitr nafutrala, da me je v miru pobarvala do koncauser posted image user posted image

Imam pa eno vprašanje za tiste ki dojite - mi je pa lih frizerka danes rekla, da ni preveč priporočljivo se kopat v morju... lahko še kaj stakneš. A ve sse boste kopale? Pa men tud ni čist jasno... ker ko bi ven pršla, bi se mogla dat hitro v modrc z blazincami, da ne bi spuščalauser posted image Pa še joški bi bli slani... kaj pa vem kako to greuser posted image

VROČE za pop***** user posted image No sej, jutri bo pa dež, pa nam spet ne bo prav...user posted image

zihr je bolj zdravo kot pa leglo bakterij v bazenu

< Sporočilo je popravil KatMat -- 17.7.2009 15:09:24 >

clock-img

17.07.2009, 15:19

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Jst se bom normalno kopala v morju. Bi bilo mogoče pa res bolš, da si potem kopalke preoblečem. user posted image

clock-img

17.07.2009, 15:34

clock-img

Anonimen

KatMat, Tija pa zgleda s temi laski tako luštno,... pa bolj "odraslo" kot naši gologlavciuser posted image

HM84 tudi blond je v redu,... ti vsaj sonce ne bo obšlesal barveuser posted image
V morju se pa bom kopala, razen če ne bo kakšna svinjarija. pred dojenjem si ju bom s pitno vodo splaknila (bom imela kar v plastenki) če pa ne,... saj tudi ko se znojim, sem slanauser posted image  in malo natrija mu ne bo škodovalo,...
Drugače pa sva bila prejšnjo soboto z Oskarjem v Atlantisu,... me je res enkrat zaskrbelo, da ne bi z mojega modrca začelo belo teči,... preoblačila pa se nisem, ker sva bila tako ali tako stalno v vodi,...
Kopalke si ponavadi preoblačim samo, če piha, saj se drugače hitreje posušijo na meni kot pa na vrviciuser posted image

clock-img

17.07.2009, 15:40

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

KatMat, Tija pa zgleda s temi laski tako luštno,... pa bolj "odraslo" kot naši gologlavciuser posted image

hehe....

clock-img

17.07.2009, 15:58

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....NE NE JOKAM, AMPAK TOK ŠVICAM!!!!user posted image  Po stanovanju hodim naga, moj je prej pršel iz službe in takoj dobil napad zauser posted image ....Človek tud doma ni več varen user posted image user posted image . Ma v tej vročini se mi pa res ne dauser posted image .

Naša tud tečka že par dni. Jo imam samo v plenički brez bodija, pa je vsa mokra. Ponoči pa ima samo bodi s kratkimi rokavi, pa z eno pleničko je pokrita, da se boljš počuti.

Ampak to smo hotl, a ne?user posted image  Smo jambral, da ni poletja, pa ga mamo zdajuser posted image !

Uh, jaz bi tud šla mal namočit moje nogice. Ne v škaf, ampak kar v morje. Sem fovš tistim, ki greste že kmal na morjeuser posted image .

clock-img

17.07.2009, 16:01

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst se bom normalno kopala v morju. Bi bilo mogoče pa res bolš, da si potem kopalke preoblečem. user posted image

Jaz sem se tud nazadnje čist normalno kopala, edino fejst sem se potem stuširala in dala modrc dol.

Pa ena je sprašvala, kateri čaj dajemo - jaz nobenga. Vsaj zaenkrat ne. Edin mal prekuhane vodice sem ji že probala dati, pa je bla itak boljš moja joška, tako da bomo še nekaj časa kar pri tem ostali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem