Ne vem, kateri gel imaš v mislih. Za francosko manikuro so pred časom imeli en ful dober komplet pri Hoferju. Jaz sem ga dobila za darilo, pa še ne odprla... pri meni urejanje nohtov trenutno pomeni striženje in piljenje

. Bi si pa ful rada vzela čas za nalakirat nohte na nogah... no, sem prišla do ideje, kaj grem lahko zdajle počet

.
Dudica, tile nohti so ful hudi, ampak pri meni bi bili veliko trošenje časa - ob negi otrok, pomivanju posode (nimam pomivalca) in zelo zelo pogostem umivanju rok (saj sem rekla, da me je zaradi mularije strah gripe) - tako mojih kot od starejše hčerke, se žal gotovo ne bi obnesli.
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Midve sva iz trgovine. Je prov lumpa, vedno ko prideva do trgovine zaspi, da potem trgovci, ki naju itak že vsi poznajom ker ni tok velika trgovina, rečejo kok mam pridnega otroka da samo spi, in potem vsakič ko stopva ven, takoj jok in miganje v vozičku.
Ja, kaj se pa pritožuješ. Razprodaje morajo biti zate zakon! Jaz bi jo imela po cel dan v štacuni
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
mama11, se ti tole hranjenje kaj pozna pri teži?
V kakšnem smislu? Da bi prehitro hujšala ne - nisem še na zanositveni, ampak pada pa cca. 2 kg na mesec. Dobila sem +15, iz porodnišnice sem prišla z -7, odtlej jih je šlo še -4, torej sem še 4 v plusu. Sem pa ravno na zanositveni teži s prvo hčerko. Pri njej sem dobila +23 in sem jih v osmih mesecih izgubila -27. Z dojenjem in nočnimi vstajanji ter vozičkanjem je šlo samo od sebe, ni bilo potrebe po kakršnikoli shujševalni.
Plenice - ravno smo šli na št. 3, ker sem št. 2 porabila vse podarjene. Imamo pa še 2 paketa podarjenih št. 3, torej bo še en čas preden bom kupila prvi paket plenic. Doslej so bile samo pamperske, vse zaenkrat OK. Od starejše pa lahko povem, da imamo dobre izkušnje z Mullerjevimi, Leclercovimi in ekološkimi DM-ovimi.
No, zdaj si grem pa lakirat nohte na nogah