IZVIRNO SPOROČILO: gagi86
ne vem kateri si na listi(števika)!več ali manj jih bo dobilo v celovških dvorih!zdej odvisno koliko članska družina ste?3-članska od 45 pa do 55,čtiričlanska 55 pa do 65,pet člansa od65 pa do 75,....................
smo na B listi, kar pomeni, da bomo plačali precej jurjev lastne udeležbe. No, ravno danes sem poklicala na JSS in jasno nisem izvedela nič pametnega, razen da komisija počasi obravnava en primer za drugim, ampak najverjetneje bomo res v Celovških dvorih. Sicer pa smo 3-članska družina, mali je star 20 mesecev.
Slišala sem recimo za mlado družino, prav tako kot mi so trije in so dobili stanovanje na Zeleni jami (Šmartinska), mislim da 3-sobotno, 90 kvadratov. Pojma nimam, po kakšnih kriteriji ocenjujejo
Celovški dvori pa so silno trapasto razporejeni, ponekod je pol kvadrature terasa, s katero nimaš kaj počet ... ali pa je prostor nefunkcionalno razporejen, ne vem - razpotegnjen hodnik, kjer niti omare ne moreš postavit, otroška soba pa je velika le za eno posteljo in omaro ... in še bi lahko naštevala.
Madona, saj bi rada samo izvedela, kdaj bo stvar realna, da človek lahko malo planira - glede na to, da smo zdaj tudi v najemniškem stanovanju, moramo stanodajalcem dati kak odgovor, do kdaj bomo notri, ne?
< Sporočilo je popravil Majuska -- 20.4.2010 12:35:30 >