writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del

clock-img

22.07.2009, 13:17

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

petra meni je ada se mi di poslala vabilo za farm town user posted image ampak meni res presneto vse šteka user posted image drugače pa se tudi v fb nekaj ne razumem najbol user posted image  

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

22.07.2009, 13:31

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

petra en mail sem ti poslala o "ptičji gripi" .. ne bo ti žal če si boš prebrala 

clock-img

22.07.2009, 13:34

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

oj ,babike joj kak mi je pasal hladen tuš.Malo še pa grem po TJAŽA v vrtec,samo,da še poje kosilo.

clock-img

22.07.2009, 14:40

clock-img

ada2

pencil-img

7402

trezika potrdi za sosedo na farm townuser posted image

mater smo obsedeneuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

22.07.2009, 15:03

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Pa ste res padle v ta farm town, bom mogoče še mogla jaz it pogledat, kaj je to user posted image user posted image

clock-img

22.07.2009, 20:55

clock-img

mihi78

pencil-img

683

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

petra en mail sem ti poslala o "ptičji gripi" .. ne bo ti žal če si boš prebrala 

monchy, onega, ko piše, da so jo umetno ustvarli z namenom pobit nekaj milijonov ljudiuser posted image

clock-img

22.07.2009, 21:09

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

monchy, onega, ko piše, da so jo umetno ustvarli z namenom pobit nekaj milijonov ljudiuser posted image

jap...sn js že tut neki čula o tem... baje je aids tut na tak način v laboratoriju nastaluser posted image preveč nas je....user posted image user posted image

clock-img

22.07.2009, 21:10

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

trezika potrdi za sosedo na farm townuser posted image

mater smo obsedeneuser posted image

sem že user posted image potrdila.... no, pa obsedena sn že tut skoraj user posted image

clock-img

22.07.2009, 21:10

clock-img

trezika

pencil-img

3981

saj bom izklopla rač zdaj...se grem raje malo cartat user posted image

nočko

clock-img

23.07.2009, 05:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

23.07.2009, 07:21

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Dobro jutro tudi od mene! 

clock-img

23.07.2009, 07:24

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Malo heca, da bo lepši dan!!!!!

vstopi oče v hčerkino sobo in na prazni 

postelji najde pismo. Misleč na najhujše odpre pismo v

katerem piše:

Dragi očka, zelo mi je žal, da ti moram  sporočit,

da sem odšla od doma z novim fantom. Našla sem  pravo ljubezen, moral bi ga videti, kako je lep z vsemi svojimi tatooji,  piersingi ter svojim velikim motorjem. Ampak to, dragi očka, še zdaleč ni vse:  končno sem noseča in Abdul pravi, da nam bo lepo v njegovi prikolici sredi  gozda. On si želi veliko otrok in to so tudi moje sanje. In glede na to, da sem  ugotovila, da marijuana sploh ne škodi, sva se odločila, da jo bova tudi sama  vzgajala za naju in za najine prijatelje, ko jim bo zmanjkalo kokaina in  ecstasyja, katerega potrebujejo. Med tem pa upam, da bodo odkrili zdravilo proti  aidsu, tako bo Abdulu malo boljše, veš, resnično si to zasluži. Očka, ne sekiraj  se, imam že 15 let in znam pazit sama nase. Poleg tega mi Abdul s svojimi 44-imi  leti pravilno svetuje med drugim tudi to, da zamenjam vero ( v islam seveda).  Upam, da te bom kmalu obiskala, tako boš lahko spoznal  vnučke.

Tvoja deklica.

P.S.: Stari, to so vse jajca!!!  Sem pri sosedih. Hotela sem ti samo povedat, da so v življenju tudi hujše stvari  od spričevala, ki sem ti ga pustila na mizi. Rada te  imam!

< Sporočilo je popravil mihi78 -- 23.7.2009 7:25:16 >

clock-img

23.07.2009, 07:35

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

dobro jutro
mihi, dobra fora- sem jo že čula enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

monchy, sem prebrala mail.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

23.07.2009, 07:40

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Pol res rajši slabo spričevalo, kot pa tisto, kar je pisalo prej!

clock-img

23.07.2009, 08:09

clock-img

petra *k

pencil-img

2103

škoda, da tote fore nisem čula, ko sem še v šolo hodla. bi jo stoposto nastavla doma našimuser posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

clock-img

23.07.2009, 08:18

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Ej ful dobro!!!

Pa dober dan vsem, mi smo že na polno aktivni....- ne razumem ene stvari- zakaj otroci, ko majo počitnice, vstajajo ob 6user posted image
No, glavno, da so dobre voljeuser posted image

clock-img

23.07.2009, 08:24

clock-img

ada2

pencil-img

7402

dobro jutro!

čakam, da mi kava dozori, da najamem delavce, pa se vam malo oglasimuser posted image

miha je včeraj prvič pil korenčkov sok. znucala sem 4 najlepše korenčke, ki sem jih našla na vrtu in jih stisnila na sokovnik.  je bilo več packarije in priprav kot če bi kralja na kosilo dobiliuser posted image  no, v glavnem je popil, gor še mleko in spal skoraj 4 ure user posted image  ga je prišel njegov v.d. boter vmes pogledat, pa se ni pustil motit.... jaz sem pa medtem kopalnico in kuhinjo spucalauser posted image

danes sem pa v vrtcu že videla sezname in za miha se mi dopadeta vzgojiteljici, otrok zraven pa glih ne poznamuser posted image , za adama pa sta tudi 2 vzgojiteljici, ki ne vem kam naj ju damuser posted image user posted image  no, za eno si mislim katera je in če je prava bo super.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

23.07.2009, 08:25

clock-img

ada2

pencil-img

7402

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Ej ful dobro!!!

Pa dober dan vsem, mi smo že na polno aktivni....- ne razumem ene stvari- zakaj otroci, ko majo počitnice, vstajajo ob 6user posted image
No, glavno, da so dobre voljeuser posted image

zato, ker želijo počitnice maksimalno izkoristit... če bi spali do 9 bi šle 3 ure k vraguuser posted image  (user posted image )

Ada vas ´ma rada!

clock-img

23.07.2009, 08:40

clock-img

playgirl

pencil-img

94

dobro jutro vsemuser posted image user posted image

user posted image

clock-img

23.07.2009, 10:05

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

dober dan user posted image mi smo se že 2x skopali v bazenu zdaj pa zaspali nazaj user posted image

mihi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne moreš verjet user posted image user posted image user posted image full dobro

clock-img

23.07.2009, 10:27

clock-img

mihi78

pencil-img

683

mamamajča, ema nima počitnic pa kljub temu vsak dan vstane ob 6user posted image . Zdaj sma ble 2 uri zunaj pol se je napapcala zdaj pa malo dremucka. Jaz pa hitro še eno user posted image .
Za kosilo pa ražnjiči in rizi bizi pa murkova solata!
Mi2 pa zaenkrat nisma dobili vrteca (je pa 400 m od hiše pa še po glavni cesti ni treba it) - razlaga: Ema v času obravnave komisije še ni bila stara 11 mesecev in so jo kar ignorirali. Naslednja obravnava pa je septembra, ko še vedno ne bo stara 11 mesecevuser posted image pa sem vprašala, če nas bojo obvestili, da nismo dobili vrteca, sem klicala na upravo, pa je rekla baba, da seveda, da bodo dopis poslali - dopis my ass!!!! Te pa res ne vem na keri naslov je šo. V glavnem nima smisla z njimi debatirat, ker itak samo napizuser posted image user posted image user posted image user posted image , posluha pa tak ni. Bomo še probali prek vez, če bo kakauser posted image .

clock-img

23.07.2009, 10:50

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

katka še je na morju, da se nič ne oglasi?

clock-img

23.07.2009, 11:11

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ja, katka je še na morju, uživa sto na urouser posted image

mihi jaz sem miha vpisala v vrtec, ko je bil star 1 mesec

Ada vas ´ma rada!

clock-img

23.07.2009, 11:26

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

super user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2009, 11:35

clock-img

suncicica

pencil-img

1287

je kdo na metiji..jaz mam puno za pobrat

Stella in Pia

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem