writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del

clock-img

25.08.2010, 21:08

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ok, a sploh katera misli kaj na naju?user posted image user posted image user posted image

še vedno sva v bolniciuser posted image

me je kar strah napisat, da jutri greva domov, ker se je do zdaj vedno nekaj sfižilouser posted image

je pa bilo danes zanimivouser posted image  pride pucat sobo dopoldne ena punca, pa me sprašuje nekaj za miha, pa vpraša od kod sma, pa povem, da iz ormoža in reče, da si je kar mislilauser posted image  user posted image user posted image user posted image  pa mi reče, da me je spoznala iz gledališča user posted image

ha! mislim, medijsko prepoznavna osebnost, pa touser posted image user posted image user posted image

aja, pa miha je tak priden med pregledi, da ga imajo za učni eksponat. čisto zares! je ena mlada zdravnica tu na usposabljanju in se uči na njem, ker se edini ne joče med pregledi in edini od teh malčkov sodeluje.

pa danes popoldne na viziti je doktorca samo govorila o tem kolko punc bomo imeli pred vrati, ko bo prišel v pubertetouser posted image user posted image  

samo mihu je pa že pošteno tečno tu zdaj, ko je že skoraj zdrav in se kar naprej poslavlja in pakira igrače in sili ven, pa sestran maja in govori "pa-pa", pa meče lubčke...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

26.08.2010, 12:55

clock-img

ada2

pencil-img

7402

končno domauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

26.08.2010, 13:26

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

končno domauser posted image

O, super user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.08.2010, 21:50

clock-img

trezika

pencil-img

3981

ojoj, nekaj časa me ni tu gor pa gre kar vse mimo mene...ADA pa MIHA super da sta doma in da se je stanje poboljšalo.... bom od zdaj naprej držala pesti, da tako ostane user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.08.2010, 10:47

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ok, a sploh katera misli kaj na naju?user posted image user posted image user posted image

jah ada, fb tudi malo gledat user posted image Enih parkrat sem ti napisala KAK JE MIHI???? Pa nič....
No, kak je? Se mi smili otroček v dno duše! Sploh ne vem, kaj točno je blo, razen tistega kar si čisto na začetku napisala. Pa je zdaj ok?

clock-img

28.08.2010, 14:52

clock-img

ada2

pencil-img

7402

user posted image user posted image o mamamajča, res sem bolj malo na FB, ampak danes sem pa najprej tja pogledala (nimam pojma zakajuser posted image ) in ti tam tudi odgovorila.

trezika vidiš, se bo treba večkrat oglasit, da boš na tekočemuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

28.08.2010, 16:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.08.2010, 17:38

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

morrak, mi smo tudi v temi! Pa lije kot norouser posted image

Ampak, po eni strani kar dobro, da je tak, ker sem si uspela vse spucat, omare pospravit itd., edino otrok ne ve, kaj bi sam s sabo.
Dragi pa mi tak umira že dva dni, je sredi poletja angino pokasiral user posted image

clock-img

29.08.2010, 09:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.08.2010, 20:41

clock-img

ada2

pencil-img

7402

pri nas je pa bilo na soncu precej vroče... je bilo za naramniceuser posted image , čeprav kaj dosti več od 3x obešanja perila nisem bila zunaj   (p. bolniškauser posted image )

< Sporočilo je popravil ada2 -- 29.8.2010 20:44:31 >

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.08.2010, 21:17

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.08.2010, 21:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.08.2010, 08:40

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Dobro jutro!

Bi katera user posted image ? Izvolite :))

Šibam proti Ptuju. Pri nas je nenormalno mrzlo!

ADA!!!! Pa kaj to je vaše? jooooj, kaki lepi.user posted image

clock-img

30.08.2010, 18:05

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mamamajča kaj bi blo naše?

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.08.2010, 19:42

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

ja toti malčki.....user posted image

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 30.8.2010 19:47:01 >

clock-img

30.08.2010, 20:54

clock-img

ada2

pencil-img

7402

a kužeki?
to so od moje sestre

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.08.2010, 20:55

clock-img

ada2

pencil-img

7402

otroci so pa mojiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

30.08.2010, 22:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.08.2010, 12:09

clock-img

ada2

pencil-img

7402

brr, kak je mrzlouser posted image

pa še dež...
pa nekaj bi blo treba v lonce dat...
eh... mogoče se bo pa danes samo skuhalouser posted image
sem pa imela že 2 obiska danes... no en je bil na hitro kar pred vrati, ko je soseda pred službo prinesla nekaj za podpisat (pa držite pesti, da bo kaj iz tega- dodatni zaslužek namrečuser posted image ), drug obisk pa je bil od ene meni zelo ljube prijateljice.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

31.08.2010, 13:57

clock-img

tatly

pencil-img

3949

oj po dolgem casuuser posted image
kako smo kaj?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

clock-img

31.08.2010, 20:14

clock-img

Barbara111

pencil-img

2543

Oj,punce jaz se tudi javljam po zeellloooooo dolgem času.
Zanima me ,če katera ve ali je v Bad radkersburgu lekarna odprta ob sobotah in na splošno v Avstriji.
Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.Smo  leteči od kar se je moj oče preselil v prlekijo,...
No vsaj z nekaterimi se slišim po mobiju!!!!!!!!!!!

clock-img

31.08.2010, 20:31

clock-img

ada2

pencil-img

7402

kam bi človek t zapisaluser posted image
direkt dve sta se spomnili na nasuser posted image

barbara ne vem, po moje je odprto normalno v soboto.
pa a lahko prosim, da bi se večkrat javile sem gor, ker drugače bomo res izumrle... jaz, morrak pa mamamajča še vztrajamo, katka občasno, ostalih pa že 100 let niuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

31.08.2010, 21:04

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Mi pa gremo jutri v vrtec.... joj, kako mi ni....tako mi je hudo.... ampak kar je treba je pač treba.... upam samo, da se bo hitro navadila...

clock-img

31.08.2010, 21:04

clock-img

trezika

pencil-img

3981

ADA kako je najmlajši član?

clock-img

01.09.2010, 06:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem