cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del

clock-img

02.09.2010, 21:45

clock-img

trezika

pencil-img

3981

tako....malo sem se razpisala...zdaj pa lahko grem v ležeči položaj user posted image

nočko

clock-img

02.09.2010, 21:55

clock-img

Anonimen

hvala za dobrodošlico user posted image

trezika dan D bi naj bil 19. 9., sam meni že zdaj trenutno nekaj dogaja, pa recimo da sem pred 3 tedni tut že skoraj rodila user posted image
kdo bi vedel, kdaj si naš pobalinček izmisli priti ven user posted image

clock-img

03.09.2010, 06:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.09.2010, 09:15

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

trezika, sem malo gledala slikice na fb in je tvoja pupa res tak lepa user posted image , ena najlepših, kar sem jih vidla, poleg moje, sevedauser posted image

oooooooo, hvala user posted image user posted image

kaj praviš, ko bi se me 4 končno spravile na eno kavo?? zdaj, ko bo spet lepo vreme....od jutri dalje spet neki dež in mraz  napovedujejo....

Bi blo res fajnuser posted image Lepo vreme pa bog ve, če se še splača čakatuser posted image Kak si kaj s cajtom?

Dobrodošla lalielauser posted image

clock-img

03.09.2010, 18:06

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

hehe, laliela, super si!user posted image Dobrodošla!

Boš vidla, zdaj smo tak tak. Čakaj, da se začnejo deževni/hladni dnevi, bomo hitro spet bolj aktivne!
Sem vidla, da septembrke že pridno rojevajo, super! Jaz tudi komaj čakamuser posted image No, na oktoberuser posted image

Morraaaaaak, jaz bi tudi šla v Prlekijo! Ampak sem žal malo zbolela, pa mi ni glih za neke poti. Navžij se tistega zraka še za mene malo!

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 3.9.2010 18:07:01 >

clock-img

04.09.2010, 10:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.09.2010, 10:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.09.2010, 10:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.09.2010, 12:32

clock-img

trezika

pencil-img

3981

trezika, sem malo gledala slikice na fb in je tvoja pupa res tak lepa user posted image , ena najlepših, kar sem jih vidla, poleg moje, sevedauser posted image

kaj praviš, ko bi se me 4 končno spravile na eno kavo?? zdaj, ko bo spet lepo vreme....od jutri dalje spet neki dež in mraz  napovedujejo....

Bi blo res fajnuser posted image Lepo vreme pa bog ve, če se še splača čakatuser posted image Kak si kaj s cajtom?

ja, imaš prav glede vremena... med vikendi imam načeloma vedno fraj, drugače med tednom pa samo popoldan....dopoldan sem na šoli...

clock-img

05.09.2010, 10:38

clock-img

ada2

pencil-img

7402

[

ja, imaš prav glede vremena... med vikendi imam načeloma vedno fraj, drugače med tednom pa samo popoldan....dopoldan sem na šoli...

a si nam kaj zamolčala? a lahko začnemo ploskat in nazdravljat?!?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.09.2010, 10:39

clock-img

ada2

pencil-img

7402

ok, tole citiranje mi več ne gre odkar so te novosti na RR, v glavnem trezika povej, sama uha so me (nas)

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.09.2010, 10:43

clock-img

ada2

pencil-img

7402

drugače pa ja morrak, definitivno se moramo videt, če ne bo spremembe razporeda sem do torka doma, v terek imam edino sistematskega z mihom, drugače smo pa več ali manj frajuser posted image

včeraj sem pa bila na izletu na veliki planini user posted image  z dobravčani. poslikala vse krave, osle in rožice kar smo jih videliuser posted image  in preživela en tak sproščujoč lep dan. hvala društvo, pa še več takih izletov.

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.09.2010, 10:54

clock-img

playgirl

pencil-img

94

pozdravljene!!
malo pogrešam družbo pa sem se oglasla tukaj, so "prijateljice" vse samske in brez otrok pa nima nikoli nobena časa za kak klepet, jaz pa bi rada samo malo družbe za kakšen klepet, ker samo z otrokom in svojim fantom se mi bo zmešalo, se ne morem o vsem pogovarjat z njim ali pa s svojo družino.....user posted image

clock-img

05.09.2010, 10:57

clock-img

ada2

pencil-img

7402

playgirl prišla si na pravi naslovuser posted image

Ada vas ´ma rada!

clock-img

05.09.2010, 11:15

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: playgirl

pozdravljene!!
malo pogrešam družbo pa sem se oglasla tukaj, so "prijateljice" vse samske in brez otrok pa nima nikoli nobena časa za kak klepet, jaz pa bi rada samo malo družbe za kakšen klepet, ker samo z otrokom in svojim fantom se mi bo zmešalo, se ne morem o vsem pogovarjat z njim ali pa s svojo družino.....user posted image

Če pa rabiš kak klepet v živo o naših malih sončkih ali pa o čem drugem, pa se tudi najde časuser posted image

clock-img

05.09.2010, 11:16

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Jaz imam čisto različno čas, malo že delam zdaj preko študentskega servisa, drugače pa mi gre skozi marsikatero popoldan, pa tudi čez vikenduser posted image Tak da se je samo zmenit trebauser posted image oz. predlagaj keri dan, pa si jaz že zrihtam tak, da mam frajuser posted image

clock-img

05.09.2010, 11:39

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

[

a si nam kaj zamolčala? a lahko začnemo ploskat in nazdravljat?!?

user posted image pripravništvo imam na OŠ pri Veliki Nedelji... sicer volontersko, kar pomeni nič plačano, samo moja dobra volja...ampak se tolažim, da se mi bo enkrat vrnilo in da ne grem za brezzveze v to...user posted image

clock-img

05.09.2010, 11:41

clock-img

trezika

pencil-img

3981

DONNA pol pa se zmeniva enkrat drugi teden (ne še zdaj tega, ki je pred nami) popoldan...dan pa ti izberi, meni je vseeno... 

clock-img

05.09.2010, 12:11

clock-img

*monchy*

pencil-img

2711

helow babuške. mam nov računalnik tak da se vam lahko malo oglasim ker mi je v onega vdarla strela pa tudi cajt mu je bil za upokojitev  user posted image končno!!! user posted image in mi je moj možek kupo novega user posted image user posted image

tak pri nas se je tudi začel vrtec. timon se je jokal samo 2 dni ps še to malo, v petek je pa bil super user posted image upam da ostane tak. edino mamici se bo zmešalo. nenooormalno ga pogrešam user posted image user posted image pa saj se bom navadila upam user posted image

aa pa še eno novico mam user posted image selim se na novo lokacijo z salonom user posted image user posted image user posted image user posted image kaaaaaaaak sem čakala na to user posted image

ada user posted image jaz sploh ne morem poozabit tvojega stavka user posted image user posted image user posted image "zakaj ji nisi rekla da bo lahko vesela če bo sploh lahko jedla v postelji ko bo stara" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak ste drugače? pa malčki?

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

clock-img

05.09.2010, 15:48

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Pri septembrkah sem našla tole:

Laliela sporoča da je ob 9:24 rodila fantka po imenu Niko težek je bil 3100g ter velik 51cm.
user posted image user posted image user posted image čestitke srečni držinici in obilo cartanja vsem trem.

Čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2010, 15:54

clock-img

donna22

pencil-img

2185

DONNA pol pa se zmeniva enkrat drugi teden (ne še zdaj tega, ki je pred nami) popoldan...dan pa ti izberi, meni je vseeno... 

Meni tudi tisti še naslednji teden bolj pašeuser posted image Dan pa še sporočim v prihodnjih dnehuser posted image
Številko pa sem ti že poslala na zs, ne?

clock-img

05.09.2010, 16:52

clock-img

playgirl

pencil-img

94

hvala....mogoče pa se vam bom kdaj pridružla kje na kakšni kaviciuser posted image

clock-img

05.09.2010, 19:33

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

Sporočam, da je laliela, ki se nam je pred kratkim pridružila pri ptujčanke/ormožanke, rodila sina NIKO-ta!

Čestitam, leliela!user posted image

clock-img

05.09.2010, 19:47

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Sporočam, da je laliela, ki se nam je pred kratkim pridružila pri ptujčanke/ormožanke, rodila sina NIKO-ta!

Čestitam, leliela!user posted image

Sem že malo višje to napisala ...

clock-img

05.09.2010, 19:50

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

vidim, vidim.... če mi rač. tak zaštekava, da je groza! user posted image
Sicer pa rr zadnje čase tudi nekaj nagaja, ne?

Kakorkoli- laliela je pohitela, glede na to, da je mela 19. rok in jaz ji zavidam in že komaj čakamuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem